Een nieuw Michael Jackson album is aangekondigd

nieuw Michael Jackson album Scream 2017

Een nieuw Michael Jackson album is aangekondigd

Er komt een nieuw Michael Jackson album aan en het eerste nummer luister je hier..

De Michael Jackson estate en Epic/Sony Records hebben plannen onthuld voor het eerste Michael Jackson studio album, Scream, sinds het postume album Xscape LP. in 2014.

Of we de man niet gewoon in vrede moeten laten rusten is natuurlijk een vraagstuk. Geld blijven verdienen aan iemands naam is iets waarbij vraagtekens bij zullen worden geplaatst – bovendien heeft de hoofdrolspeler zelf geen zeggenschap over dit nieuwe album. Dat gezegd hebbende is de nieuwsgierigheid naar de nieuwe muziek natuurlijk wel aanwezig.

Aangekondigd als de “perfecte collectie van 13 all-time elektrificerende dansklassiekers en fan favorites”, dient Scream als een retrospectief van enkele van de beste muziek van de King of Pop.

Naast de eerdere nummers op Scream, vinden we te beginnen een nieuwe compositie met de naam “Blood On The Dance Floor x Dangerous (The Mighty Panda Mash-Up). Dit is een mash-up van vijf nummers en het eerste nieuwe MJ materiaal sinds de Xscape-campagne in 2014.

Fans kunnen Michael Jackson’s Scream op 29 september verwachten. Ondertussen stream je “Blood On The Dance Floor x Dangerous (The White Panda Mash-Up) bovenaan.

Voel jij de nieuwe muziek?

nieuw Michael Jackson album Scream 2017

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram