De nieuwe high-end collectie van Philips TV geeft kleur aan het interieur en is strakker dan ooit

Philips TV collectie 2017 high-end kopen

De nieuwe high-end collectie van Philips TV geeft kleur aan het interieur en is strakker dan ooit

Strak, slank en stijlvol. De nieuwe high-end modellen uit de Philips TV collectie 2017 innoveren met Europees vakmanschap en unieke Ambilight technologie. Breng je huiskamer tot leven!

Philips TV Ambilight

Eerder dit jaar werden er vier gloednieuwe high-end Philips TV modellen onthuld in Madrid. Nu, enkele maanden later, zijn de prachtige gadgets verkrijgbaar en kunnen wij thuis oogcontact maken met strak, slank en stijlvol.

Anderhalve maand geleden zagen wij de vier nieuwste high-end televisies van de Nederlandse elektronicagigant met eigen ogen, tijdens een presentatie in Amsterdam. Philips TV zelf zegt over hun collectie: “Ervaar een Total Color Immersion met de nieuwe Philips TV collectie.” Wij moeten eerlijk kleur bekennen. De Philips TV collectie 2017 maakt enorm indruk.

Philips TV Ambilight Amsterdam

De indrukwekkende Ambilight technologie en het rijke kleurenpalet van de nieuwste Philips TV’s zijn zoals aangekondigd inderdaad van buitengewone kwaliteit. Mede dankzij de extreme scherpte – Ultra HD technologie – hebben we als kijker niet eerder zo’n kleurrijke en prettige visuele ervaring meegemaakt.

Wat dat betreft, biedt de gehele high-end TV-collectie van Philips alles dat je kunt wensen op het gebied van technologie. Van beeldkwaliteit en interne soundbar tot Smart TV, alles is in optima forma aanwezig.

Philips TV collectie 2017 high-end soundbar

Over technologie gesproken, een zeer belangrijke pijler binnen Philips’ nieuwste TV collectie is de Philips P5 Perfect Picture Engine. De nieuwe P5-engine voor beeldkwaliteit optimaliseert alles wat we bekijken digitaal door middel van een geavanceerd algoritme.

Dit betekent dat de algehele beeldkwaliteit maar liefst 50% beter is geworden. Denk aan het diepste zwart en het helderste wit, de meest levendige, rijke kleuren en natuurlijke, levensechte huidtinten. Vloeiende, haarscherpe beelden met ongelooflijk veel details en diepte, bij sport, films, of andere genres, zijn vanaf nu de standaard.

Philips TV 2017 high end

Vergeet echter ook niet het design, wat ons betreft essentieel. Voordat de TV is aangezet, en de prachtige kleuren in ruste zijn, is er namelijk de televisie zelf. Positief opvallend bij deze diverse modellen, is de duidelijke ontwerplijn. Dit zogeheten Europees design misstaat absoluut niet binnen ons interieur, mannen!

Om te zeggen dat er kunst staat gaat wat ver, maar de strakke lijnen van het scherm, de kunstzinnig ontworpen poot en het duurzame, luxe materiaal dat is gebruikt, maken van de TV wel degelijk een eyecatcher.

Philips TV collectie 2017 high-end kopen

Philips 7502 TV ‘Pixel Precise’

Kijk bijvoorbeeld naar de Pixel Precise TV van Philips. Deze 4K Ultra Slim LED set heeft eveneens een herkenbaar Europees design en tilt het interieur van elke ‘man cave’ zonder twijfel naar een hoger niveau.

Het ontwerp is minimalistisch, elegant, duurzaam en stijlvol. Heel effectief, blijkt als je de televisie aanzet. De aantrekkelijke soberheid en strakke lijnen van de flinterdunne Philips TV’s zorgen op hun beurt namelijk ook voor een naadloze verbinding met de unieke, driezijdige Ambilight technologie.

De Pixel Precise mag al royaal genoemd worden met zijn 49”, 55” of 65” beeldscherm (139 cm), maar oogt dankzij bovengenoemde Ambilight rondom nog groter. De Philips 7502 raakt ons zodoende op de plekken waar het oog het gevoeligst is: beweging, contrast, kleur en scherpte.

Onze favoriete shows komen meer dan ooit tot leven met het 4K Ultra Slim LED-beeld en de feilloze geluidsweergave van de soundbar. Voortaan is de vaste Game of Thrones avond met vrienden bij jou thuis.

Philips TV Netflix

De volledige collectie van Philips beschikt natuurlijk ook over Android Smart TV. Dit betekent dat we bijvoorbeeld gemakkelijk onze favoriete films, programma’s en series kunnen (terug)kijken. Ideaal is dat apps als Netflix en YouTube al netjes geïnstalleerd zijn en met een enkele druk op de knop geopend kunnen worden op de tv.

Dat we hiernaast de beschikking hebben over 16GB geheugen (uitbreidbaar naar wens) is helemaal perfect, want dit betekent dat we andere populaire apps, zoals Spotify en Videoland ook gemakkelijk kunnen downloaden via de Google Play Store.

De Philips 7502 TV ‘Pixel Precise’ is verkrijgbaar voor €1.399 tot €2.499, beschikbaar in de schermformaten 49”, 55” en 65”. Voor alle technische specificaties en meer info klik je hier.

High-end Philips TV Ambilight

High-end Philips TV collectie 2017

De drie andere high-end Philips TV modellen zijn al even strak. Denk aan de Philips 6412, ofwel de ‘Ultra High Def’, of de Philips 6482, ook wel liefkozend de ‘Floating 4K’ genoemd. Deze uitstekende modellen liggen in prijs iets onder de Black Star, maar beschikken in grote lijnen over dezelfde innovatieve eigenschappen en kwaliteit. Ook deze TV’s van Philips vallen binnen de categorie high-end en dat zie je. Ze weten zich in termen van zowel design als technologie te onderscheiden.

High-end Philips TV Ambilight

De Philips 9002 TV is het vierde high-end model binnen de 2017 collectie en staat bovenaan de ‘food chain’. Deze superslanke 4K OLED-TV is net als zijn broertjes zorgvuldig ontworpen naar hoge, Europese maatstaven. Met de extreem diepe zwarttinten en levendige kleuren in 4K Ultra HD-resolutie, krijg je in combinatie de P5 Engine en Android TV de ultieme kijkervaring. Wist je dat de 9002-serie door EISA is verkozen tot Best Buy-OLED-TV van 2017-2018?

De nieuwe Philips TV 2017 collectie is nu beschikbaar in de winkel, dus check snel www.looksbetter.eu voor meer info!

High-end Philips TV Ambilight

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram