Panerai presenteert zijn limited edition ‘Green Dial’ collectie

Panerai Green Dial horloge collectie 2017

Panerai presenteert zijn limited edition ‘Green Dial’ collectie

De schitterende Panerai Green Dial collectie is onthuld. Bekijk de schitterende limited edition horloges hier..

Panerai Green Dial horloge collectie 2017

De Zwitserse horlogemaker Panerai heeft drie nieuwe creaties uitgegeven, die allen over een originele combinatie beschikken van weelderig groene kleuren met een slanke, sportieve uitstraling.

De drie horloges uit de collectie zijn de Radiomir 1940 3 Days Acciaio ($ 9.200), Radiomir 8 Days Titanio ($ 12,100) en Luminor 1950 Chrono Monopulsante 8 Days GMT Titanio ($ 18,100).

De kenmerkende eigenschap die door de drie nieuwe horloges wordt gedeeld is een intense donkergroene wijzerplaat, lichte beige uurmarkers en vergulde wijzers. Een natuurlijke bruine, lederen band maakt gebruik van contrasterende beige stiksels, compleet met een gestempeld OP logo.

Panerai Green Dial horloge collectie 2017

De accessoires bestaan ​​uit een interne, handgewonden beweging van de fabrikant, alhoewel de eerste twee alleen over de functie tijd en datum beschikken. De Luminor Monopulsante heeft echter een GMT functie, een mono-pusher chronograaf, evenals een power-reserve indicator.

Dit laatste horloge is verpakt in een titanium kast, evenals de Radiomir 8 Days, respectievelijk in 44 en 45mm. De Radiomir 3 Days wordt geleverd met een massieve 47mm roestvrijstalen kast.

Vind meer informatie over de collectie in Panerai’s online winkel.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram