Festival Preview: Dromerig Into the Woods festival verrast komend weekend met bijzondere naam

Into the Woods festival 2019

Festival Preview: Dromerig Into the Woods festival verrast komend weekend met bijzondere naam

Komend weekend brengt Into the Woods festival 2017 ons een nu al spraakmakende editie. Het house & techno Sprookjesbos in Amersfoort verwelkomt Dario Rossi!

Vrijdag 8 en zaterdag 9 september is het weer tijd voor één van de meest populaire house en technofestivals van ons land. We blikken vooruit op de zevende editie van het intieme Into the Woods festival in het Amersfoortse bos, midden in het hartje van het land.

Twee dagen lang verlichte bospaden, zwevende figuren en hypnotiserende tunes. Het is geen wonder dat Into the Woods ieder jaar weer binnen enkele minuten uitverkoopt. Het Amersfoortse festival vindt plaats op een unieke locatie, weet hoe het zijn bezoekers moet betoveren en prikkelt alle zintuigen.

Wat ons betreft de Efteling voor volwassenen, is Into the Woods een festival dat zijn naam eer aandoet. Alhoewel er wel meer festivals mooie en bosrijke omgevingen bekleden, gaan we in Amersfoort daadwerkelijk de diepe bossen in. – Ga eens op zoek naar de stage bij het openluchttheater in het bos! – Geen lullige bosranden waar je alleen af en toe de struiken in duikt voor een snel “toiletbezoek”, neen, hier feest je werkelijk in een bizarre wereld tussen de bomen en onder het bladerdek van volwaardige beukenbomen.

Into the Woods festival 2017

Aangezien het fraaie Amersfoortse bos voorzien is van een volle dos bladeren – de regen en zon van afgelopen weken hebben ook een positieve zijde – komt het licht sporadisch en idyllisch door. Dit betekent dat er lichtjes en lampjes in overvloed zijn geplaatst, wat op zijn beurt zorgt voor een sprookjesachtige wereld. Tel hierbij alle versieringen, de boskabouters en de talloze paden om op te verdwalen bij op, en we wanen ons in een alternatieve realiteit.

Alhoewel het decor alleen al de moeite waard is om Into the Woods te bezoeken, zal de muziekliefhebber ook meer dan tevreden worden gestemd. Met een uitstekend arsenaal aan artiesten uit binnen- en buitenland, verdeeld over zes podia, wordt het ook deze editie weer volop genieten van het beste op het gebied van onder meer house, techno en technhouse.

Onder andere Seth Throxler, KiNK pres. Cyrillic, Tiger & Woods, George Fitzgerald, D.A.C. en Guts komen op 8 en 9 september naar het bos, dus zweef lekker van podium naar podium.

Legendarische Dario Rossi bij Into the Woods festival 2017

Dit jaar verwelkomt het september-festival overigens een hele bijzondere artiest. Iedereen heeft hem weleens voorbij zien komen op Facebook of andere (social) media: Dario Rossi, de straatmuzikant die live technomuziek speelt en zich louter bedient van potten, pannen, emmers en wat al niet meer. Hij treedt beide dagen op, dus bezoek vooral zijn internationaal geroemde performances!

Ere wie ere toekomt, Into the Woods 2017 lijkt het toch mooi voor elkaar te hebben dit jaar. Voor hen die komend weekend gaan, heel veel plezier en verdwaal niet te diep in de bossen..

Kaartverkoop Into the Woods festival 2017

Helaas is het festival officieel uitverkocht. Uiteraard kun je proberen om via Ticketswap een entreekaart te bemachtigen!

www.intothewoods.nl

Post a Comment

#Volg ons op Instagram