GIVEAWAY: Win unieke merchandise van ‘American Made’ met Tom Cruise

American Made giveaway bioscoop

GIVEAWAY: Win unieke merchandise van ‘American Made’ met Tom Cruise

American Made draait vanaf nu in de bioscoop en jij kunt unieke merchandise winnen van deze film met Tom Cruise.

American Made giveaway bioscoop

American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Tom Cruise). Het Witte Huis, de CIA en Pablo Escobar, één man draaide hen allen een loer en jij kunt zijn duffle bag plus T-shirt winnen.

Seale is een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerekruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren. Hij vliegt drugs en geld tussen de bekende drugsgebieden in Zuid-Amerika – hola Pablo Escobar – en doet dit in opdracht van de CIA. Ondertussen wordt hij onderzocht door andere Amerikaanse instanties en moet hij letterlijk en figuurlijk door de mazen van de wet vliegen.

Bekijk de trailer hier!

American Made giveaway bioscoopVerder met o.a.: Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones en Jayma Mays. Geregisseerd door Doug Liman (Edge of Tomorrow).

American Made giveaway bioscoopWINACTIE American Made

Win merchandise van American Made! Wij geven een enorm toffe duffle bag weg plus een uniek T-shirt. Kun je mooi je chips, snoep en drank van thuis mee naar binnen smokkelen in de bioscoop.

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘CIA’ en wie weet ontvang jij binnenkort unieke merchandise van de bioscoopfilm.

Vlieg laag mannen!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram