Ferrari introduceert het Portofino supercar meesterwerk

Ferrari Portofino

Ferrari introduceert het Portofino supercar meesterwerk

Het doek is officieel van de Ferrari Portofino gehaald, het laatste supercar meesterwerk van de legendarische Italiaanse automaker.

Ferrari Portofino

Ferrari heeft de Portofino onthuld, de nieuwste supercar creatie en een eerbetoon aan een van de mooiste steden van Italië.

Door het combineren van het elegante landschap van Rosso Portofino met het beste in sportauto’s, biedt de laatste toevoeging aan de iconische lijn van Ferrari een “lichter chassis” met een sterkere motor.

De Ferrari V8 turbo beschikt over een indrukwekkende 600 pk en trekt in zo’n 3,5 seconden van 0 tot 100 km/u. De Portofino is bovendien de eerste GT die met elektrische stuurbekrachtiging is uitgerust.

Zodanig ontworpen om gewicht te verminderen en torsiestijfheid te verhogen, combineert de Portofino snelheid, kracht en lichtgewicht. Verwacht hogere versnelling en – echt waar – lager brandstofverbruik. Uniek gestyled, combineert het voertuig trouwens een coupe-convertible styling met “two-box fastback configuratie” en een bijzonder slanke look.

De nieuwe Ferrari Portofino check je volgende maand voor het eerste live bij de Frankfurt International Motor Show.

Ferrari Portofino

Ferrari Portofino

Ferrari Portofino

italie Portofino

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram