Bulova heeft een nieuwe versie van de Chronograph C gelanceerd

Bulova Chronograph C

Bulova heeft een nieuwe versie van de Chronograph C gelanceerd

Bulova heeft een nieuwe versie onthuld van zijn innovatieve Chronograph C uit de jaren zeventig. Check de gloednieuwe Bulova Chronograph C hier..

Bulova Chronograph C

Terug in de jaren ’70 heeft Bulova de originele Chronograph C uitgebracht, in een poging om modernisme en technologische vooruitgang in de wereld van horloges aan te moedigen. Nu, als onderdeel van de archiefreeks van het merk, heeft Bulova het model een moderne makeover gegeven.

Mede dankzij nieuw toegevoegde functies, krijgen we hetzelfde gevoel dat het horloge zo beroemd maakte in de zeventiger jaren. De horlogemaker heeft, net als bij het originele ontwerp, de kenmerkende kleuren blauw en rood aangehouden in de dial en de wijzers.

De nieuwe look heeft ditmaal een 46mm kast, die wordt beschermd door een saffierkristal vlak, gedipt in een anti-reflecterende coating. De bijgewerkte Chronograph C beschikt ook over een roestvrijstalen behuizing, welke op zijn beurt is bevestigd aan een stalen gaasarmband met een omsloten buckle sluiting.

Bulova Chronograph C

Niet helemaal jouw stijl? Het horloge wordt geleverd met een extra navyblauwe leren horlogeband.

De herintroductie van de Bulova Chronograph C is nu verkrijgbaar via de webwinkel van het merk en bij geselecteerde retailers voor $ 750.

Bulova Chronograph C

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram