Droomhuis: Verbluffende architectuur en inspirerend interieur door Studio Guilherme Torres

Droomhuis: Verbluffende architectuur en inspirerend interieur door Studio Guilherme Torres

Studio Guilherme Torres heeft een prachtige woning ontworpen in Brazilië. Ontdek de architectuur en het interieur van dit inspirerende droomhuis.

 

In opdracht van een jong stel in Brazilië, onderscheidt het ‘LA House’ – ontworpen door Studio Guilherme Torres – zich van omliggende woningen. Kijk mee waarom en laat je inspireren.

Met zijn extra privé-ruimtes, dankzij de verhoogde opbouw van een plateau op het grondniveau, is de villa van buiten al ‘something else’. Nog voordat we het huis betreden trekt de grote houten box, gemaakt van Braziliaans ’teak cumaru’ hout, de aandacht.

 

Elke voorbijganger draait en kijkt. Muren omringen het trapeziumhuis en definiëren het gebied voor de tuin en het zwembad.

 

Daarbij leidt de toegangspoort naar een pad dat de bezoeker langs het zwembad laat lopen, om vervolgens de woonkamer binnen te gaan.

 

Hoge plafonds en glazen muren vullen de keuken en woonruimten met natuurlijk licht en ventilatie, terwijl ‘Invader’ versierde muren en meubels van geel, zwart en wit een kleurrijk uiterlijk geven.

 

De slaapkamer en het balkon op de tweede verdieping bieden bewoners een uitzicht over de heuveltop en de groene omgeving. Individualiteit geeft dit project een tijdloze touch, die een ongecompliceerde en eenvoudigere manier van leven moet laten zien.

 

Geniet van het “LA House” bekijk ook eens de voormalige Tulum villa van Pablo Escobar, die is omgetoverd in een vijfsterrenresort.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram