VIDEO: Een unieke blik in Noord-Korea’s luxe Ski Resort en Pyonyang

Noord-Korea SkiResort video

VIDEO: Een unieke blik in Noord-Korea’s luxe Ski Resort en Pyonyang

In deze unieke candid video krijgen we een nooit eerder geziene blik op Noord-Korea’s luxe skiresort tegen de pistes van Masykryong en duiken we Pyongyang in.

Te midden van nieuws over oorlog en raketproeven wordt vaak over het hoofd gezien dat Noord-Korea enkele van de meest schilderachtige landschappen in heel Azië heeft. Kijk maar eens mee..

In een nieuwe video, gemaakt met dank aan National Geographic, treedt Groot-Brittannië’s snelste snowboarder Jamie Barrow op als gids als hij de hoofdstad Pyongyang verkent, waarna hij naar de idyllische pistes van Masikryong trekt.

Het skigebied, dat in 2013 geopend werd tegen een kostprijs van zo’n 35 miljoen dollar, beschikt over meer dan 10 hellingen met een top van 1.219 meter. Misschien niet geheel verrassend, is dat het resort vrijwel leeg is wanneer Barrow aankomt – de sfeer is maakt bijna ongemakkelijk als de gastheer langs de uitgestrekte lege heuvels afdaalt.

Wellicht was iedereen net een hapje eten bij een van de vele luxe restaurants of baantjes aan het trekken bij de diverse zwembaden op het resort? Geniet in ieder geval van deze ontzettend bijzondere blik in een van de meest geheimzinnige en geïsoleerde landen ter wereld.

Noord-Korea SkiResort video

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram