Dit weekend is het tijd voor Solar 2K17

Solar Festival 2K17 preview

Dit weekend is het tijd voor Solar 2K17

Vandaag start één van de fraaiste festivals van deze zomer. Solar Festival 2K17 aan de Maasplassen in Roermond! Wij zijn er natuurlijk bij. Jij ook?

Solar Festival 2K17 preview

Het weekend van 5 augustus zal voor veel muziekliefhebbers en feestgangers in het teken staan van de 2017 editie van Solar. Naar eigen zeggen het meest creatieve festival van Europa, en dit klopt wel!

Solar Weekend is voor Zuid-Nederland het absolute hoogtepunt van het jaar op het gebied van muziek en cultuur. Ook buiten de Limburgse grenzen – en de Nederlandse grenzen – is het meerdaagse festival echter al jaren een begrip en een absolute benchmark van feesten en cultuur snuiven op hoog niveau.

Vandaag (donderdag 3 augustus) vangt het weekend voor Solar al aan op de camping – inclusief camping party. Dit betekent voor duizenden mensen dat zij ‘as we speak’ al hun tent op de hebben opgezet of hier mee bezig zijn.

Een, twee drie of zelfs vier dagen lang kunnen we genieten van het beste op het gebied van bijna letterlijk alle muziekstijlen – van rappers tot dj’s tot bands- en van theater, kunst en spelletjes – doe bijvoorbeeld mee aan het legendarische waterpistolengevecht!

Een record aan creativiteit is dit weekend aanwezig op Solar, met meer dan honderd dj’s, bands en andere artiesten, actief aan de oever van De Weerd. Enkele namen die aanwezig zullen zijn, zijn Sunnery James, Franky Rizardo, Kriss Kross Amsterdam, Erick E & Roog, La Fuente, The Partysquad, Boef, Kraantje Pappie en Bizzey & Yung Felix. Eerder maakte de organisatie tevens al bekend dat Chef’Special, Dubfire en Rico & Sticks ook op Solar staan.

Solar Weekend vindt plaats van 3 tot en met 6 augustus aan de Maasplassen bij Roermond. Donderdag gaat de camping open om 14:00, om vervolgens maandag 12:00 de hekken weer te sluiten. De tijden van het festival zelf zijn zaterdag en zondag ‘klokje rond’ van 11:00 tot 23:00.

Nog geen tickets? Niet goed! Ga snel naar solarweekend.com/tickets en bemachtig jouw entreebewijs voor Solar Festival 2K17.

Have fun!

solar festival 2k17 preview

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram