Wanddecoratie trends voor mannen + ontvang een gratis canvas!

wanddecoratie wonen interieur kortingscode

Wanddecoratie trends voor mannen + ontvang een gratis canvas!

We willen het interieur zo fraai mogelijk hebben. Vandaag bespreken we de gaafste wanddecoratie voor de moderne man, hebben we een kortingscode voor bestecanvas.nl + ontvang je van ons een gratis canvas!

wanddecoratie wonen interieur kortingscode

Of je nu alleen woont of met het vrouwtje, we willen onze eigen smaak en mannelijkheid terugzien in onze woonruimte. Zijn er anno 2017 specifieke motieven van wanddecoratie voor ons? Jazeker!

Weerspiegelt een grote poster met een majestueuze muscle car de ingewikkelde lagen van de persoonlijkheid van ons als moderne man? Is het kinderachtig om iets op te hangen wat affiniteit heeft met de films uit onze jeugd?

Wat kan de dag van vandaag eigenlijk beschouwd worden als een echt mannelijke wanddecoratie? Met de experts in fotoafdrukken bij Bestecanvas.nl, hebben wij uitgezocht welke soort wanddecoratie momenteel het meest populair is en het best past bij de hedendaagse man.

Lees mee, check de kortingscode onderaan en ontvang een gratis canvas voor aan de muur!

Levensbestendig, Eerlijk Scenario

wanddecoratie moderne man

Laten we eerlijk zijn, de moderne man worstelt zelden alleen met zijn problemen. We hebben een groep vrienden sinds de basisschool of een vergelijkbare levenslange vriendschap die altijd kan fungeren als klankbord.

Vertaal deze vriendschap met een enkele of meerdere vrienden naar iets kunstig voor aan de muur. Of het nu een mooie festivalfoto is of een foto van vakantie, het beeld is vrijwel altijd hetzelfde en het is slechts ons haar dat wat zilverkleurig wordt terwijl de tijd verstrijkt.

Redelijk Kinderachtig

wanddecoratie mannen interieur

Zonder een tikkeltje schaamte kun je dit tegenwoordig ophangen. Een levenslange voorliefde voor Marvel-helden en schurken, de geliefde Star Wars personages of die waardeloze sciencefiction van de jaren ’70 waar je als een kind altijd naar keek, is niets verwerpelijks. Onze stevige koppigheid om de artefacten uit onze kindertijd op te geven, is eigenlijk een beetje vertederend en geeft karakter.

Om de wereld te kunnen zien door de ogen van een kind is een zeldzaam en waardevol geschenk dat gekoesterd moet worden. Ophangen dat stuk kunst – geen posters! – met jouw jeugdhelden!

De man en zijn Auto

interieur wand mannen

De visuele aantrekkingskracht van een glimmende Pontiac, geparkeerd aan de kustlijn van de Amerikaanse glorietijden van de jaren ’60, is niet te ontkennen. Het kan natuurlijk ook zijn dat de handige kleine Kever, comfortabel zittend tussen de Mediterrane straat architectuur ergens in Rome, jouw meer aanspreekt.

Iedereen waardeert een mooi beeld van een glinsterende bolide! Vooral wanneer het om een foto gaat om een foto op plexiglas, wat de glanzende oppervlaktes nog eens extra versterkt.

Retro Games

retro wanddecoratie man

Niemand is volledig immuun tegen de heropleving van de TV-esthetiek uit onze kindertijd. Een wanddecoratie van een korrelige Knight Rider, of onze favoriete tekenfilm uit de jaren ’90 en we verdrinken in nostalgie.

Deze retro beelden voor op de muur zien er niet alleen eigenzinnig uit, ze voegen leven toe aan de ruimte en zijn ook onmiskenbaar trendy. VHS 8_bit rules!

Eerste Muziek Idool

wanddecoratie muziek

Deze artiest is sinds vroeger al heilig en heeft eigenlijk altijd een speciaal plekje gehad. Alle albums speelden we af en als het nummer ergens langskomt, dan kunnen we meezingen. De oude cd’s, cassettes of zelfs platen zijn misschien ingepakt in dozen.

Het juiste eerbetoon is een vereeuwiging aan de muur. Een mooie foto op aluminium brengt onze held terug! Of het nu Elvis of Michael Jackson een, een fraaie afbeelding van hen aan de muur is pure kunst.

Pin-Up

canvas aan de muur

En, natuurlijk, de klassiekere optie die in alle bachelor appartementen van de typische alfa man past. Een mooie, sensuele dame voorover leunend over wat dan ook maakt het interieur compleet. Houd het wel smaakvol, want Pin-Ups waren op hun manier bescheiden in hun seksuele uitstraling.

Het gaat hier om een virtueel onderdeel van de populaire cultuur sinds de late 19e eeuw, dus schroom niet te kiezen voor een mooie dame aan de muur.

Een Kerel die Zijn Koffie Kent

wanddecoratie wonen interieur

Voor hen die weten hoe ze met zware, stomende machines moeten omgaan, maar toch zacht genoeg zijn om de meest delicate en sensuele beeldspraak achteraf op de schuimige top te gieten. Authentiek, rustiek en de perfecte aanvulling op het omliggende interieur.

Misschien gelijk goede inspiratie voor als je zelf een kleine koffietent wil runnen. Kan net zo goed werken als een foto op hout en daardoor een aantrekkelijk uithangbord bieden. Jouw micro-onderneming verdient het!

Bestecanvas.nl kortingscode + gratis wanddecoratie

Laat bovengenoemde wanddecoratie je inspireren. In 2017 kun je de wanddecoratie kiezen waar je van geniet. Verwen jouw interieur met jouw favoriet!

Wij hebben nu een mooie kortingscode voor jullie. Ga naar www.Bestecanvas.nl en bestel met gebruik van de promotiecode MANINSTYLE om GRATIS 20 x 20cm of 30 x 20cm afdrukken op canvas te ontvangen of een korting van 11,- euro op de afdrukken op canvas van groot formaat, en betaal slechts voor verzending! De code is geldig tot 31.08.17.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram