Twee nieuwe Nike Air VaporMax duiken op en de ‘Cool Grey’ heeft een release date

Nike Air VaporMax Two-Tone Flyknit

Twee nieuwe Nike Air VaporMax duiken op en de ‘Cool Grey’ heeft een release date

Nieuwe afbeeldingen zijn gelekt van de Nike Zoom Air VaporMax en de Nike Air VaporMax Two-Tone, en de ‘Cool Grey’ heeft een release date..

Nike Zoom Air VaporMax Trainer

Een hattrick aan VaporMax nieuws. Er zijn afbeeldingen gelekt van zowel de naderende Air VaporMax Trainer en de VaporMax Two-Tone, plus de release datum van de ‘Cool Grey’ VaporMax is bekend gemaakt.

Nike Zoom Air VaporMax

Oorspronkelijk zagen we al een teaser in mei, maar nu is er een nieuw beeld opgedoken (bovenaan) van de Nike Air Vapormax Trainer. Terwijl Nike al sinds 2010 warmte-gedrukte Hyperfused-materialen in diverse sneakers heeft geïntegreerd, zien we gedrukte materialen in de bovenkant van deze gelekte sample.

Stay tuned voor meer info over deze VaporMax trainer.

Nike Air VaporMax Two-Tone Flyknit

Nike Air VaporMax Two-Tone

Dit model van de VaporMax lijkt allereerst een opvallende geperforeerde bekleding op de hiel te hebben – dit in combinatie met een iets kleinere swoosh, dikkere veters en opvallende Flyknit.

Maar wat deze nieuwe kleur echt uniek maakt, is het gebruik van twee kleuren in de bovenkant. Terwijl het gespikkelde breiwerk van de VaporMax typisch monochromatisch is, lijkt deze nieuwe versie over tweekleurige patronen te beschikken die meestal bij Flyknit Racers te zien zijn.

Aangezien dit gelekte beeld weleens een vroege variant kan zijn, wachten we voorlopig meer informatie over de sneaker en zijn details af.

Nike Air VaporMax Cool Grey

Nike Air VaporMax Cool Grey

Voor hen die wachten, het wachten is voorbij! Nike heeft een officiële release datum aangekondigd voor de Nike Air VaporMax “Cool Grey” editie. De Flyknit bovenzijde en de zool zijn van een diepgrijze kleur voorzien.

Met Nike’s heerlijke Max Air innovatie direct onder onze voet, geeft de kenmerkende VaporMax Air unit de sensatie alsof je op de lucht loopt.

De Nike Air VaporMax in “Cool Grey” zal beschikbaar zijn in NikeLab winkels en online vanaf 3 augustus.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram