Trailer: Matt Damon in nieuwe Coen Brothers film ‘Suburbicon’

Suburbicon Matt Damon - Coen Brothers

Trailer: Matt Damon in nieuwe Coen Brothers film ‘Suburbicon’

Matt Damon schittert in Suburbicon, een nieuwe donkere comedy film van de Coen Brothers, geregisseerd door George Clooney.

George Clooney’s zesde inspanning als regisseur is de film Suburbicon, met Matt Damon in de hoofdrol en het draaiboek door The Coen Brothers.

De eerste trailer is nu te zien en toont Damon als een werkende jaren ’50 vader die in een buitenwijk woont met zijn gezin. Hij is de maffia geld verschuldigd, maar weigert dit te betalen, zelfs na de moord op zijn vrouw. De maffioso richten zich vervolgens snel op zijn zoon, wat Damon ertoe dwingt om terug te vechten.

De trailer heeft een heleboel ‘donkerkomische’ beats, vintage en het typisch klassieke Coen Brothers werk. Julianne Moore, Oscar Isaac en kindacteur Noah Jupe voltooien de leidende cast.

Regisseur Clooney heeft overigens een gezonde samenwerkingsrelatie met de Coen’s. Hij verscheen namelijk in O Brother, Where Art Thou?, Intolerable Cruelty, Burn After Reading en Hail, Caesar!

De wereldpremière van Suburbicon is op het filmfestival van Venetië en de film wordt op 3 november uitgebracht in de Amerikaanse bioscoop, met een Brits/Europese release gepland rond 24 november.

Suburbicon Matt Damon - Coen Brothers

Post a Comment

#Volg ons op Instagram