PME Legend en meer vind je bij deze webshop

PME Legend webshop

PME Legend en meer vind je bij deze webshop

Robuuste merken zoals PME Legend, Vanguard en Cast Iron vind je bij de VT Mode webshop.

PME Legend webshop

Voor de liefhebbers van kleding met een wat rauwer randje en Amerikaanse invloeden heeft de VT Mode webshop momenteel een mooi assortiment. Welk merk spreekt jou het meest aan?

Als jij binnenkort van plan bent om een roadtrip door de States te maken dan moet je natuurlijk wel in de juiste kledingstijl jouw motor, camper of huurauto over de Amerikaanse wegen leiden. Denim en robuuste, krachtige outfits kenmerken de mannen die onderweg zijn en daarom zijn merken als PME Legend, Vanguard en Cast Iron zo populair.

Natuurlijk is de stoere kledingstijl ook geschikt als je niet van plan bent om vele kilometers te vreten. Als je van plan bent om het vliegtuig te pakken naar bijvoorbeeld California en daar langs Venice Beach te wandelen, dan zijn bijvoorbeeld de T-shirts met print van Cast Iron of de lichte overhemden van Vanguard een erg goede keuze. Je ‘blendt’ zo in tussen de local Amerikanen.

PME Legend webshop

Over vliegtuigen gesproken, wist je dat PME Legend – van de beroemde PME Jeans – al 25 jaar affiniteit heeft met het heden & verleden van cargopiloten en hun fenomenale vliegmachines? Hun legendarische expedities maakten deze ‘cowboys van de lucht’ in de kwalitatief ijzersterke kleding van PME Legend. Ze werken keihard en verwachten hetzelfde van hun gear: robuustheid, functionaliteit en duurzaamheid. Deze eigenschappen zien we standaard terug in de designs en het eersteklas vakmanschap van elke PME Legend collectie.

Bovengenoemde piloten leven graag op het randje en hebben een aangeboren hang naar avontuur. Spreekt hun echte ‘komt goed-mentaliteit’ jou aan, dan is de gave PME Legend collectie absoluut een must-try. Met zijn PME Legend jeans, sweaters en alles van schoenen tot polo’s, biedt de volledige reeks alles in de stijl voor mannen zonder hoogtevrees.

PME Legend webshopOnze favorieten onder de Pall Mall kleding? Check eens de PME Legend pilotenjacks, zoals de lammy jackets met 100% schapenleer.  Deze jassen zijn niet alleen comfortabel door hun zachte schapenwol binnenin, maar zijn erg duurzaam en kwalitatief zeer sterk, zodat je klaar zult zijn voor elk avontuur. Dat de jas er erg fraai uitziet is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Pure klasse!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram