Floyd Mayweather’s $5 miljoen kostende Koenigsegg CCXR Trevita gaat naar de veiling

Floyd Mayweather’s $5 miljoen kostende Koenigsegg CCXR Trevita gaat naar de veiling

De zeldzame Koenigsegg CCXR Trevita bolide van bokskampioen Floyd Mayweather wordt geveild bij de Pebble Beach Concours d’Elegance.

Niet alleen de exotische bolides uit de begeerde Ferrari Performance Collection – en een van de zeldzaamste Ferrari’s die er is – worden binnenkort geveild. Ook een van Floyd Mayweather’s meest gewaardeerde auto’s zal binnenkort onder de hamer gaan..

Voor hen die een paar miljoen hebben liggen, de Koenigsegg CCXR Trevita van de bokskampioen zal bij aankomende Pebble Beach Concours d’Elegance bij de Hyatt Regency Monterey beschikbaar zijn.

Een ware congregatie van toonaangevende exotische auto-verzamelaars zijnde, zal het Pebble Beach Concours d’Elegance enkele van de rijkste luxe voertuigliefhebbers trekken om wat duur nieuw speelgoed aan hun collectie toe te voegen.

Met naar verluidt slechts twee exemplaren ooit gebouwd, is de CCXR Trevita – met een originele prijskaartje van bijna 5 miljoen dollar – zeker een van de beste objecten die bij de veiling getoond zal worden.

Waarom Floyd Mayweather de zeldzame bolide verkoopt is niet geheeld duidelijk, maar we kunnen er vanuit gaan dat hij genoeg geld heeft om nog duurder ritten te kopen. Helemaal na zijn gehypte gevecht met Conor McGregor.

Check meer beelden van de Koenigsegg CCXR Trevita hieronder.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram