Kijktip: Kijk mee in het keiharde leven van MMA-vechters in ‘Kingdom’ seizoen 3

kingdom seizoen 3 online kijken

Kijktip: Kijk mee in het keiharde leven van MMA-vechters in ‘Kingdom’ seizoen 3

In de keiharde en meeslepende dramaserie Kingdom zien we hoe een voormalig MMA-kampioen zijn gym in leven en zijn zoons op het rechte pad probeert te houden. Ga jij Kingdom seizoen 3 online kijken?

kingdom seizoen 3 online kijken

Na twee succesvolle en razendspannende seizoenen is seizoen 3 van Kingdom nu te zien. De Amerikaanse dramaserie over voormalig MMA-kampioen Alvey Kulina en zijn gym in Venice, Californië, is nu exclusief bij Videoland te zien.

In de afgelopen twee seizoenen hebben we gezien hoe voormalig MMA-kampioen Alvey Kulina (Frank Grillo) zijn zonen Nate (Nick Jonas) en Jay (Jonathan Tucker) traint en probeert op te voeden. Nate heeft het talent van zijn vader, maar Jay kampt met een verslaving. De dagelijkse dilemma’s die vader Alvey met hen heeft zijn intens en tonen een vader die zijn wedstrijdmentaliteit gebruikt om zijn zoons en zijn gym te helpen.

Als Ryan Wheeler (Matt Lauria) vervolgens vrijkomt uit de gevangenis, wil Alvey ook hem trainen. Wheeler was een topvechter, een winnaar, en de gym kan wel wat publiciteit gebruiken. Lisa Prince (Kiele Sanchez), de vriendin van Alvey, is hier echter op tegen. Lisa is namelijk de ex-verloofde van Ryan en zij voorziet onrust.

Kingdom is een gruizig familiedrama, afgezet tegen de afvallige subcultuur van Mixed Martial Arts. Nadat we 30 afleveringen hebben meegeleefd met Alvey en de perikelen binnen en buiten zijn gym, is het nu tijd voor het derde seizoen van de hitserie.

In Nederland kunnen we de Amerikaanse serie momenteel exclusief bekijken via streamingdienst Videoland. Liefhebbers van actie, drama en MMA kunnen vandaag nog Kingdom seizoen 3 online kijken!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram