De genieën achter ‘Game of Thrones’ hebben hun volgende serie aangekondigd..

Confederate serie HBO - Game of Thrones

De genieën achter ‘Game of Thrones’ hebben hun volgende serie aangekondigd..

De makers van hitserie ‘Game of Thrones’ hebben hun nieuwe serie voor HBO aangekondigd. De spectaculaire serie Confederate..

Confederate serie HBO - Game of Thrones

Deze week stond in het teken van de eerste episode van Game of Thrones seizoen 7, de beste bekeken premièreshow van HBO ooit en het voorlaatste seizoen van de show. What’s next? Confederate..

Nu de onvermijdelijke afsluiting van GoT nadert, hebben de makers van de show, David Benioff en D.B. Weiss, de naam van hun volgende HBO-serie en het idee daarachter bekendgemaakt.

De nieuwe show draagt de naam Confederate en is gebaseerd op een alternatief einde van de Amerikaanse Burgeroorlog, ofwel de Civil War. In dit geval wint de Confederate Army van The Union Unie en leven de huidige burgers in een wereld waarin slavernij nooit is afgeschaft.

Casey Bloys, programmeringspresident van HBO, zei over het nieuwe project: “hun intelligente, wrokkige en visueel prachtige benadering van het vertellen van verhalen betrekt het ​​publiek in een onvergetelijke reis. Confederate belooft geen uitzondering te zijn.”

Er is nog geen release datum voor de nieuwe Civil War serie, maar het filmen staat gepland om te beginnen na Game of Thrones seizoen 8.

Speaking of Game of Thrones, de tweede episode van Game of Thrones seizoen 7 komt komend weekend al!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram