BALR. en Fernando Torres presenteren flitsende collectie

BALR Fernando Torres shop

BALR. en Fernando Torres presenteren flitsende collectie

De Spaanse voetbalsuperster Fernando Torres heeft namens BALR. een heerlijke must-have collectie gepresenteerd en de fashion & lifestyle items zijn nu verkrijgbaar in onze shop..

BALR Fernando Torres korting

Het is geen geheim dat BALR. zijn lifestyle en fashion collectie afstemt op de behoeften van winnaars. Dat internationale superspits Fernando Torres – die alle prijzen in het voetbal won die er te winnen zijn – het nieuwste gezicht is van BALR.’s collectie, is dan ook niet verrassend.

De extreem draagbare producten van het voetbal lifestyle en fashion label BALR. zijn in de afgelopen jaren wereldwijd enorm geliefd geworden. Van topvoetballers tot bekende modellen, de vier letters met afsluitende punt regeren op Instagram en zijn veelvuldig terug te zien in het fashion straatbeeld.

Afgelopen maand zette BALR. een nieuwe stap als topmerk, met het aanstellen van een nieuwe internationale superster uit het voetbal als ambassadeur.

Fernando Torres showt BALR. collectie

Onlangs kreeg BALR. één van de mooiste complimenten tot nu toe, toen de Spaanse topvoetballer en alleswinnaar Fernando Torres contact opnam met de vraag of er een samenwerking mogelijk was. Volgens BALR. CEO Juul Manders hoefden zij daar niet lang over na te denken, aangezien Torres een verpersoonlijking is van het merk.

De Spaanse goalgetter van onder meer Liverpool, Chelsea en Atletico Madrid is sinds kort dan ook het gezicht van BALR.’s meest recente lookbook. In de stijlvolle reeks foto’s presenteert Torres de kleding en (reis)producten uit de nieuwste collectie van het luxe label.

BALR Fernando Torres

Binnen deze recente lijn van BALR. zien we onder andere kenmerkende T-shirts, logo branded hoodies, trendsettende bomberjacks en luxe reisproducten in het fijnste Italiaanse leder.

De collectie, die al verkrijgbaar is, heeft een ‘overall’ kleurenpalet van zwart, wit en grijs. Met zijn minimalistische en stijlvolle design is deze scherpe lijn perfect voor alle omstandigheden.

BALR Fernando Torres korting

Fernando Torres is de ultieme BALR.

Enkele jaren geleden opgezet in Nederland – onder meer door voetballers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel – heeft het label na prachtige samenwerkingen met Samsung, DJ Hardwell en Vanquish Yachts, nu het perfecte uithangbord in Fernando Torres.

Torres is tot op de dag van vandaag altijd enorm succesvol en geliefd geweest als spits van het Spaanse elftal en tal van topclubs. Ondanks zijn enorm indrukwekkende CV – hij won o.a. het WK, EK en de Champions League – is de Spanjaard altijd keihard blijven werken voor zijn (life)goals en is hij bescheiden gebleven, iets dat een echte BALR. kenmerkt.

De nieuwste BALR. collectie vind je in onze webstore, via BALR.com/Torres en bij de Flagship Store in Amsterdam!

Flagship Store
Kalverstraat 147
1012XB Amsterdam
www.balr.com

BALR Fernando Torres shop korting

BALR Fernando Torres shop korting

BALR Fernando Torres shop korting

BALR Fernando Torres shop korting

BALR Fernando Torres shop korting

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram