Festival Preview: Zijn jullie klaar voor Welcome to the Future?

Welcome to the Future Amsterdam

Festival Preview: Zijn jullie klaar voor Welcome to the Future?

Zaterdag 22 juli is het tijd voor één van de meest populaire techno en deephouse festivals van het jaar: Welcome to the Future!

Komende zaterdag kun je meevliegen naar de toekomst. Dan vindt namelijk Welcome to the Future plaats, misschien wel het beste techno en (deep)house festival van Nederland.

Op zijn vertrouwde plek op Het Twiske (Oostzaan), vlakbij Amsterdam, staan dit weekend maar liefst 8 stages klaar voor het beste van het beste op het gebied van elektronische muziek.

De locatie is voor velen bekend, maar mocht je het nog niet kennen, het festivalterrein ligt in een prachtige omgeving. Je kunt feesten aan een meer en tussen de bossen, en waant je dankzij de spectaculaire aankleding in een compleet andere wereld.

Qua muziek zit je bij “WTTF” sowieso al op een lekker niveau. De line-up verzorgt namelijk over de 8 podia de allerbeste techno, techhouse, minimal, house en deephouse.

Verwacht grote en lokale DJ’s, met onder meer Loco Dice, Chris Liebing, Seth Troxler en Dave Clarke als headliners. Vertrouwde namens als De Sluwe Vos en  Adriatique zijn ook present.

Welcome to the Future tickets kopen

Welcome to the Future bestaat sinds 2007 en viert dit jaar dus zijn tiende verjaardag. Mede hierom heeft het festival snel uitverkocht en kan niet iedereen dit jaar meegenieten.

Via veilige ticket-marktplaatsen zoals Ticketswap kun je echter nog tickets bemachtigen. Het vergt enig geduld en kost je tussen de 60 euro en 70 euro, maar vertrouw ons, dit festival is meer dan de moeite waard.

See you in the future!

Welcome to the Future Amsterdam

Post a Comment

#Volg ons op Instagram