Een blik op Raf Simons’ nieuwste rugtas voor Eastpak

Eastpak x Raf Simons rugzak

Een blik op Raf Simons’ nieuwste rugtas voor Eastpak

Eastpak geeft een officiële blik op de vijfde collabo met de Belgische ontwerper Raf Simons. Ontdek nu de Eastpak x Raf Simons rugzakken voor Fall/Winter 2017!

Voor de nieuwste release, die onderdeel uitmaakt van de Fall/Winter 2017 collectie van Raf Simons, heeft de ontwerper zijn inspiratie gehaald uit zijn nieuwe woonplaats New York, evenals zijn voortdurende interesse in de jeugdcultuur.

De twee rugzakken uit de collectie combineren beide high-end details met jeugdige invloeden. Naast materialen zoals full grain leer, zien we ook veel voorkomende materialen zoals canvas en gewassen nylon.

Beide rugtassen zijn voorzien van een groot voorvak, een met een rits verborgen stashzak onder de bovenste flap en een geïntegreerde laptop sleeve.

Simons beschrijft de twee tassen als ’tijdloos, pragmatisch en luxueus’ en legt uit dat hij met Eastpak blijft werken omdat het merk ‘connectie met jeugd, wederzijds begrip en respect’ heeft.

Eastpak x Raf Simons rugzak

Het nieuwe seizoen van rugzakken uit de Raf Simons x Eastpak collectie is verkrijgbaar vanaf 24 juli, met beide tassen verkrijgbaar bij de Eastpak webwinkel en selecteer retailers.

De grote rugtas moet 225 euro kosten, terwijl de kleinere rugzak geprijsd is op zo’n 160 euro.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram