Video: Unbox Therapy reviewt de iPhone 8 Prototype

iPhone 8 review video

Video: Unbox Therapy reviewt de iPhone 8 Prototype

In de video zien we de eerste iPhone 8 review. Welke details toont dit prototype Apple iPhone 8 model?

De populaire YouTube elektronica reviewer Unbox Therapy, ofwel Lewis Hilsenteger, heeft naar eigen zeggen het ‘meest uitgebreide prototype’ in handen gekregen van de aankomende Apple iPhone 8.

Allereerst een disclaimer ter nuance, want een prototype is natuurlijk een “eerste, typisch of voorlopig model van iets, meestal een machine, waaruit andere vormen worden ontwikkeld of gekopieerd.” In dit geval is het prototype een visuele weergave van het iPhone 8 exterieur, dat beschikt over hetzelfde scherm en de uiteindelijke verhoudingen van het eindapparaat.

De recensie vergelijkt het ‘achtste’ iPhone model met de iPhone 7-modellen, evenals de Samsung Galaxy S8, die een vergelijkbare schermgrootte, ratio en bezel-less design heeft als de aanstaande Apple-smartphone.

Andere opmerkelijke details waarover wordt gespeculeerd met betrekking tot het ontwerp, zijn zaken zoals het afwezig zijn van de TouchID-vingerafdruk scanner en een potentieel ontgrendelingssysteem voor gezichtsherkenning. Er is trouwens ook geen koptelefoonaansluiting op het apparaat, die geruchten van draadloos opladen ondersteunen.

Hoewel dit prototype nuttig is voor speculaties, kan het nog steeds onvoldoende zijn om een echt correcte conclusie te maken over het uiteindelijke Apple iPhone 8-model.

We zijn benieuwd! Stay tuned voor meer info over de aankomende iPhone.

iPhone 8 review video

1 Comment

  • Jan
    27 juli 2017

    Het ziet fat out! Hoe meer ik zie over de iPhone 8 hoe meer zin Ik krijg in deze nieuwe smartphone. Ik heb zelf een oude iPhone 4, dus het is wel tijd voor mij om een nieuw telefoon te kopen!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram