Dé zwembroeken trends van 2017

zwembroeken voor mannen

Dé zwembroeken trends van 2017

zwembroeken voor mannenWat zijn de zwembroeken trends van 2017? Hier een aantal tips en het laatste nieuws!

Opvallende kleuren en korte modellen
Zoals de zwembroek van Muchachomalo. Deze zwemshort Oranje 2 kost 40 euro, is een wijd model en komt in de kleuren oranje, zwart, donkerblauw of lichtblauw. Aan beide kanten beschikt de zwembroek over steekzakken en bovendien een ritsbare binnenzak, wat handig is om wat geld in te bewaren wanneer je wat wilt drinken!

De zwemboxersMuchachomalo heren zwembroek
Muchamomalo heeft ook strakke zwemboxers, zoals de zwarte versie, waarbij het merknaam duidelijk aan de bovenkant zichtbaar is. Verplicht te dragen in de zwembaden op campings van Frankrijk en Italië, dus ideaal voor de vakantie! Wanneer je hier een andere zwembroek overheen wil dragen (bijvoorbeeld een wijder model) dan kan dat prima, omdat de zwemboxer in principe als boxer fungeert. Bekende merken zijn hot en daarom is ook Bjorn Börg een zeer geliefd model. Dit sportief ogende model is net als de Muchamomalo een strakke zwemboxer en prima te dragen onder wijdere zwembroeken.

Dan is Hugo Boss ook van de partij. Dit model is compleet zwart en kent

geen witte of anderkleurige lijntjes, evenals het merk dat ogenschijnlijk niet zichtbaar is. Deze zwemboxer droogt snel en is iets duurder. Een klein embleem van het Hugo Boss merk is toch zichtbaar op de linkerpijp. Ook beschikbaar in een ander kleurpatroon, blauw met wit in de vorm van bloemen en de jungle.

Een duidelijk zichtbaar logo
Duidelijke merknamen zijn hot en betekenen veel op zwembroeken. Tommy Hilfiger gaat voor meer een baseball-achtige zwembroek, met grote veters om de zwembroek strakker of juist iets losser te maken en de naam Hilfiger prominent op de zijkant van de linkerpijp gegrafeerd. In witte letters niet te missen op deze blauwe of oranje zwembroek.

Speedo gaat voor een zwemshort met het logo op de linkerpijp. Deze short is goed bestand tegen het chloor van zwembaden en droogt snel op. In verschillende opvallende zwembroeken online voor mannenkleuren beschikbaar. Maar ga je liever voor een Calvin Klein zwembroek? Dit model is in twee kleuren beschikbaar (wit en zwart), heeft de naam Calvin in jungleprint prominent op de linkerpijp en is lekker te dragen. Hij is niet alleen sneldrogend, maar ook voorzien van zakken en touwtjes om het te verstellen. De zwembroek bevat een binnenbroek en het materiaal bestaat uit 100% polyester.

Bestel deze zwembroek en alle andere op www.zwembroeken.nl en heb je zwembroek de volgende dag al in huis (indien je voor 22.00 je bestelling doorgeeft)! Je vindt hier zwembroeken in allerlei prijsklassen, soorten en maten, wat je maar wenst!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram