SNCKBR opende afgelopen week zijn deuren in Eindhoven

SNCKBR Eindhoven

SNCKBR opende afgelopen week zijn deuren in Eindhoven

Na het succes van de eerste twee vestigingen opende SNCKBR afgelopen zijn eerste locatie in Eindhoven. Welkom bij SNCKBR Eindhoven!

SNCKBR Eindhoven

Vanaf heden kunnen de Eindhovenaren genieten van SNCKBR, dan overigens niet verward hoeft te worden met de in frituurvet gedoopte afhaalsnackbar.

Lokale ondernemers Gert-Jan van der Zee en Thijs Marques hebben het healthy food café in samenwerking met SNCKBR founder Allon Kijl, Sander de Klerk, Melle Schellekens en Marco van Veldhooven vanuit Amsterdam naar het zuiden van Nederland gehaald.

De gezonde locatie biedt ontbijt, dinner en drinks. Zondigen wordt ‘gezondigen’ in een casual dining concept waarbij voedingswaarde en –stoffen de leidraad zijn, maar smaak bepalend is.

Goed eten is voor SNCKBR pas écht goed eten als het de term ‘finger licking good’ waard is. Pure en biologische ingrediënten lopen in Eindhoven over naar de “dark side” voor comfort food dat gruwelijk lekker, matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij, koolhydraatarm, vegetarisch of veganistisch is – en altijd vrij van bullshit blijft. Het is zelfs niet bereid in een omgeving waar bullshit verwerkt wordt.

SNCKBR Eindhoven

Het menu bestaat in Noord-Brabant uit onder andere de ‘Pokebowl XXL’, ‘The Hummus Superbowl’, ‘SNCKBR Kipsalon’ en ‘Zucchini Spaghetti’. It’s the good, the bad and the healthy.

Bewust BRRLN

Naast gezond goed dineren, zal men in de lichtstad voortaan ook bijzonder bewust kunnen borrelen. SNCKBR Eindhoven is geopend aan de Willemstraat 1D en schampt hiermee het borrelepicentrum van de Bourgondische hoofdstad; de Kleine Berg.

Met twee verschillende bars op de twee verdiepingen van het pand focust SNCKBR zich op Eindhovenaren die bewust barhangen met een lichte cocktail en skinny/tasty bar bites. In eenzelfde urban cafetaria-setting als de andere locaties in Amsterdam serveert de SNCKbar koude Jupiler biertjes, gin- tonics, thee van Café Couture en verschillende (superfood)cocktails.

De nieuwe locatie in Eindhoven biedt overigens een grote selectie speciaalbieren aan voor wat bourgondische gezelligheid. Proost je mee?

SNCKBR Eindhoven
Willemstraat 1D
5611 HA Eindhoven
snckbr.com

Zondag – Donderdag: 10:00 – 11:00 uur
Vrijdag – Zaterdag: 10:00 – 02:00 uur

Post a Comment

#Volg ons op Instagram