De uitgebreide Sebago herenschoenencollectie heeft het allemaal

Sebago schoenen heren

De uitgebreide Sebago herenschoenencollectie heeft het allemaal

Een blik op de veelzijdige collectie herenschoenen van Sebago.

Sebago schoenen heren

In de nautische wereld is Sebago al tijden bekend. Alhoewel het merk als geen ander weet wat voor behoeftes zeilers hebben op het gebied van schoenen, lijkt hun hedendaagse collectie veel meer te bieden.

De uitgebreide Sebago collectie biedt veel meer dan alleen waterdichte kwaliteit en goede antislip zolen. De herenschoenen zijn er in allerlei soorten en maten, en zodoende geschikt voor verschillende stijlen.

Sebago is opgericht in 1946 door drie heren uit New England. Hun eerste ontwerp was de inmiddels bekende pennyloafer met een bijzondere zoolconstructie, waar ze direct een patent op namen.

Twee jaar na het oprichten van hun label kwamen ze met het klassieke Sebago model op de markt, waarmee in de wereld van het zeilen hun doorbraak bewerkstelligden.

Sebago schoenen heren

In de latere ontwerpen en modellen is zij trouw gebleven aan haar roots, maar wordt er steevast gecombineerd met innovatie. Zodoende is het Amerikaanse merk ook in 2017 nog steeds succesvol en aantrekkelijk voor mannen die graag kiezen kwaliteit.

Alhoewel Sebago dé expert is op het gebied van klassieke bootschoenen, zien we dus ook andere fraaie silhouetten.

Sebago schoenen heren

Kijkend naar design zien we dat voor de volledige collectie geldt dat er niet voor kleine, oppervlakkige details is gekozen. Er wordt de voorkeur gegeven aan comfort, basic design en fabricage van hoge kwaliteit.

In de huidige collectie is de authentieke bootschoen net zo praktisch op een zeilboot als op de vaste wal.

Ondanks dat de collectie diverse soorten schoenen biedt, van formele schoenen voor onder het kostuum tot stoere moderne boots, blijven de termen waterbestendig, antislip en warmtewerend een rol spelen.

Bekijk de volledige collectie herenschoenen snel op Sebago’s website.

sebago herenschoenen

sebago chelsea boots

Sebago schoenen heren

Post a Comment

#Volg ons op Instagram