De onverwoestbare G-Steel collectie van G-Shock bestaat uit must-haves

G-Shock G-Steel collectie webwinkel

De onverwoestbare G-Steel collectie van G-Shock bestaat uit must-haves

De G-Shock G-Steel collectie horloges staat bekend om zijn onverwoestbaarheid, moderne eigenschappen en design. Beschik jij al over één van deze must-haves?

G-Shock G-Steel collectie webwinkel

De eerste G-Steel collectie van het G-Shock label van Casio werd een kleine twee jaar geleden geïntroduceerd. De horloges moesten een nieuwe benchmark worden op het gebied van moderne en vooral schokbestendige klokjes. Is dit gelukt?

Ongeveer twee jaar later kunnen we concluderen dat G-Shock het ontzettend goed doet met zijn G-Steel collectie. Inmiddels zijn we toe aan een nieuwe generatie van G-Steel horloges en is het succesvolle ontwerp niet meer weg te denken uit de collectie.

De G-Steel collectie werd door G-Shock ontwikkeld om schokbestendigheid meer dan ooit te perfectioneren. Dit is gedaan middels de combinatie van edelstaal en kunststof. Zodoende zien we de horloges terug bij professionals, zoals mariniers, (extreme) sporters en iedereen die een onbreekbaar horloge nodig heeft.

De allereerst reeks G-Steel horloges bestond in 2015 uit een serie van zes verschillende modellen. Al deze modellen lieten zich niet alleen kenmerken door een moderne technologie en schokbestandheid, maar tevens door een fraai design.

De schier onverwoestbare horloges zijn tot op vandaag de dag ook modern in hun stijl. Een stijl die herkenbaar is voor G-Shock fans, maar tevens zeer toegankelijk is voor nieuwe G-Shock-gebruikers.

Ondertussen is de serie van zes modellen uitgebreid met nieuwe uitvoeringen. Met G-Steel horloges in alle gewilde kleuren, en beschikkend over stalen of kunststofbandjes, is er voor ieder wat wils. Wat dacht je van een all-black G-Steel horloge of een zilverkleurige G-Shock klok?

Innovatieve en moderne eigenschappen zoals opladen op zonne-energie en radio-gestuurde wereldtijden zijn overigens standaard onderdeel van deze luxe horloges. Dit betekent dat de horloges zichzelf per definitie opladen dankzij het zonlicht – je hebt dus geen batterij nodig – en dat de aangeduide tijd op het klokje altijd juist is.

Andere zeer welkome specificaties en eigenschappen zijn onder meer de waterdichtheid bij duiken tot 20 bar (200 meter), de analoog-digitale dial, stopwatch, timer, alarm, 12/24 uur aanduiding en LED-lamp.

De G-Shock G-Steel horlogecollectie is al verkrijgbaar vanaf € 279.00. De meest luxe uitvoeringen lopen op tot € 449.00 en zijn voorzien van werkelijk alle gemakken die de collectie te bieden heeft.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram