GIVEAWAY: Bekijk de eerste 4 minuten van ‘Spider-Man: Homecoming’ en win bioscoopkaarten!

Spider-Man: Homecoming online kijken

GIVEAWAY: Bekijk de eerste 4 minuten van ‘Spider-Man: Homecoming’ en win bioscoopkaarten!

Spider-Man: Homecoming online kijken? Bekijk hier alvast de eerste 4 minuten van de nieuwste Marvel film en win twee bioscoopkaarten!

Marvel heeft de eerste vier minuten van de komende Spider-Man: Homecoming online gezet. Bekijk de clip hierboven, win tickets en bezoek de film vanaf vandaag in de bioscoop!

De overgrote meerderheid van de clip bestaat uit Peter Parker’s (Tom Holland) video-dagboek, opgenomen met zijn smartphone. ‘Spidey’ wordt opgeroepen om naar Berlijn te komen, op het verzoek van niemand minder dan Tony Stark.

Eenmaal daar maakt hij kennis met zijn nieuwe door Stark Industries ontworpen Spidey-pak, dat zijn arachnide vaardigheden een technologische boost geeft.

Plot Spider-Man: Homecoming

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei).

Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

spider-man-homecomingWin bioscoopkaarten x2 voor Spider-Man: Homecoming

Win biostickets voor 2 + unieke merchandise van de film!

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Spidey’ om deel te nemen aan de giveaway en wie weet kun jij vanaf 6 juli gratis met iemand naar de film!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram