THE BUTCHER opent deze zomer zijn deuren op Ibiza

The Butcher Ibiza beste burgers restaurant

THE BUTCHER opent deze zomer zijn deuren op Ibiza

THE BUTCHER opent deze zomer THE BUTCHER Ibiza. Ga jij van de bloody delicious burgers genieten op het Spaanse eiland?

The Butcher Ibiza beste burgers restaurant

THE BUTCHER is voor velen in Amsterdam en omgeving geen onbekende, want sinds 2012 serveert THE BUTCHER de beste bloody burgers van Amsterdam en ook ver, ver daarbuiten.

De bekende burgerbar voegt deze zomer een nieuwe locatie toe aan zijn portfolio met THE BUTCHER IBIZA. Haute fastfood wordt à la minute bereid met niets anders dan de meest verse ingrediënten. De relaxte stijl en de professionele service maken THE BUTCHER dé plek voor een coole en relaxte avond uit. En zo veel meer dan een burgerbar.

Voor hen die minder bekend zijn met THE BUTCHER, check eens onze review van THE BUTCHER SOCIAL CLUB in Amsterdam. Wij bezochten deze locatie eerder en testten de kaart uitgebreid.

The Butcher Ibiza beste burgers restaurant

Het gerenommeerde merk heeft verschillende vestigingen in Amsterdam en Berlijn, en opent binnenkort in Ibiza met een burgerbar die uitkijkt over de oude stad. Trouw aan zijn kosmopolitische locaties brengt THE BUTCHER een all-day en full-service concept geopend van 12.00 PM tot 8.00 AM.

Zoals het een ware ‘butcher’ betaamt, werken de chefs alleen met de beste kwaliteit Aberdeen Angus beef. THE BUTCHER ontving al de award voor ‘Best Burger of Amsterdam’ van Time Out magazine met de ‘bloody delicious burgers’ waar het merk zo bekend om staat.

Bezoek THE BUTCHER IBIZA vanaf deze zomer om ‘The Ugly’ burger of de ‘Silence of the Lambs’ burger te scoren. De burger wegspoelen doe je natuurlijk met de huisgemaakte milkshakes of verschillende speciaalbieren.

THE BUTCHER IBIZA
Passeig Joan Carles I 3
7800 Ibiza

The Butcher Ibiza beste burgers restaurant

Post a Comment

#Volg ons op Instagram