Diversité Footwear opent pop-up store en onthult nieuwe zomerse sneakers

Diversité Footwear SS17 collectie

Diversité Footwear opent pop-up store en onthult nieuwe zomerse sneakers

Het Nederlandse schoenenmerk Diversité Footwear heeft de nieuwe SS17 collectie onthuld en opent dinsdag 27 juni haar allereerste pop-up store.

Diversité Footwear SS17 collectie

Dinsdag 27 juni a.s. opent Diversité Footwear voor het eerst in haar bestaan een fysieke winkel. Met de pop-up store in de Nieuwe Passage in Schiedam biedt het label Nederlandse sneakerfans de mogelijkheid om de gloednieuwe SS17 collectie ‘hands on’ te checken.

De nieuwe spring/summer 2017 collectie van de sneaker brand is officieel de opvolger van de eerder zo succesvolle eerste collectie. Deze Bridge Low Top collectie bestond uit een fraai bordeauxrood en zwarte uitvoering, en werd geroemd door zijn herkenbare design.

Terugkomende elementen van inspiratie bij Diversité Footwear zijn architectuur, kunst, cultuur en muziek. Dat de Bridge Low Top zich heeft laten inspireren door de Rotterdamse Erasmusbrug is dan ook geen verrassing.

Voor de nieuwe zomerse reeks is de Bridge Low Top terug in vier must-have uitvoeringen: Beige, Ocra, Pink en White. Alle modellen zijn wederom (in gelimiteerde oplage) handgemaakt in Portugal, met zacht suède, een duurzame zool en comfortabele binnenzool.

Voor welke kleur(en) ga jij deze zomer?

Ga naar de webshop

Diversité Footwear Pop-Up Store

Morgen (dinsdag 27 juni) opent Diversité Footwear pop-up store haar deuren in de Nieuwe Passage te Schiedam. De sneakersfans kunnen al vanaf dinsdag terecht, maar de feestelijke opening vindt plaats op donderdag 29 juni om 18.00 uur.

Tot dinsdag 4 juli kun je de nieuwe collectie bekijken in de tijdelijke winkel, waarbij er dagelijks een ander programma is georganiseerd. Dinsdag wordt er bijvoorbeeld een blik geworpen op het designproces, waarbij een aantal mensen de kans krijgt om met het team van Diversité de Bridge Low Top te customizen.

Elke dag biedt iets nieuws, dus volg het Rotterdamse label vooral via Facebook en Instagram op op de hoogte te blijven.

De Diversité Footwear pop-up store is van dinsdag 27 juni tot maandag 3 juli geopend van 09:00 tot 17:30. Op donderdag 29 juni is de winkel geopend van 09:00 tot 21:00 en op zondag 2 juli van 09:00 tot 17:30

Diversité Footwear SS17 collectie

Post a Comment

#Volg ons op Instagram