De fraaie designs van Thomas Earnshaw horloges springen in het oog

Thomas Earnshaw horloge

De fraaie designs van Thomas Earnshaw horloges springen in het oog

De fraaie designs van Thomas Earnshaw horloges springen in het oog en wij kregen een rosé gouden Observatory ES-8030-22 exemplaar in handen..

Thomas Earnshaw horloge

Thomas Earnshaw zelf werd geboren in de 18e eeuw (Manchester, UK) en werd een pionier op het gebied van ‘horology’. De hedendaagse en luxe ontwerpen maken allen nog gebruik van Earnshaw’s beste vondsten van toen.

De Thomas Earnshaw horloges vallen direct op door hun klassieke en stijlvolle voorkomen. Met een puntgave afwerking en een uiterlijk dat zowel informeel als formeel aantrekt, bekeken wij eigenhandig een rosé gouden Thomas Earnshaw Observatory ES-8030-22 herenhorloge. Zijn de horloges in het echt net zo fraai als op de foto’s?

Het merk Thomas Earnshaw staat bekend om de automatische horloges met zichtbaar uurwerk: skeleton of semi-skeleton. Ondanks dat veel horloges uit hun assortiment een automatisch uurwerk bevatten, heeft het merk ook verschillende horloges met Zwitsers uurwerk in het assortiment. Voor de liefhebber natuurlijk belangrijke gegevens.

Thomas Earnshaw Observatoryerenhorloge

Alle klokjes van Thomas Earnshaw zijn zeer fijn afgewerkt, waarbij enkel hoogwaardige materialen gebruikt zijn.

Ben je op zoek naar een klassiek en tijdloos horloge met leren horlogeband of juist een opvallend exemplaar met een gekleurde horlogeband en open kast? Thomas Earnshaw heeft zeer uiteenlopende modellen in het assortiment, in prijzen variërend van €127 EUR (sale) tot €600.

Thomas Earnshaw Observatory ES-8030-22 herenhorloge

Ons herenhorloge betreft het Observatory model in rosé goud. Dit horloge, dat qua prijs aan de bovenzijde van de collectie zit, oogt bijzonder luxe.

Het klokje beschikt over een edelstalen behuizing, origineel T.E. automatisch uurwerk, is 5 ATM water resistant en sluit de kast af met mineraal glas.

Thomas Earnshaw Observatory ES-8030-22 herenhorloge

Voor het oog is dit horloge sowieso een lust. Het originele ontwerp met de doorkijk op de ‘movement’, de prachtige kroon aan de zijkant en de discrete sluiting maken de Observatory tot een hele interessante aankoop.

Bekijk de volledige collectie van Earnshaw Watches hier.

Thomas Earnshaw horloge

Thomas Earnshaw horloge

Post a Comment

#Volg ons op Instagram