Kijktip: De misdadig spannende serie ‘Mad Dogs’ check je hier

Mad Dogs serie kijktip videoland

Kijktip: De misdadig spannende serie ‘Mad Dogs’ check je hier

Bekijk de donkere misdaadcomedy-serie Mad Dogs, die zich afspeelt in het exotische Belize.

Mad Dogs serie kijktip videoland

Zich afspelend in een prachtig tropische omgeving, belandt een feestvierende groep vrienden in een web van leugens, bedrog en moord. De serie Mad Dogs is donker, humoristisch en een must-see dankzij opvallende plot ‘twists’.

Maak kennis met de vier vrienden én veertigers Lex, Gus, Joel en Cobi, die allen uitgenodigd worden op Belize door hun oude schoolvriend Milo. Op dit prachtige eiland viert Milo in zijn grote villa zijn vervroegd pensioen en dit moeten zijn oude vrienden natuurlijk mee komen vieren. Klinkt geweldig, toch? Helaas neemt de ‘vakantie’ van de vrienden snel een wending en verandert de comedy langzaamaan in een thriller.

Gebaseerd op de gelijknamige Britse serie (2011), draait Mad Dogs uiteindelijk om hoe een vriendengroep veertigers – die niet zoveel van hun leven heeft gemaakt – letterlijk moet overleven. Als ze worden uitgenodigd door de rijke Milo, een vriend van vroeger, hebben de vrienden al hun bedenkingen. Ze hebben elkaar al erg lang niet meer gezien. Toch gaan ze stuk voor stuk positief in op de uitnodiging van Milo en besluiten ze er het beste van te maken met hun oude ‘buddies’.

Ondanks de paradijselijke omgeving en de exorbitante feesten, zien we echter snel onderlinge irritatie ontstaan tussen de vrienden. Jaloezie en verschil in mening leiden tot vervelende confrontaties tussen de ‘vrienden’ en het blijkt dan ook dat hun komst misschien wel een foute beslissing was.

Als er tijdens het verblijf in de villa echter een aantal duistere geheimen komen bloot te liggen, wordt een web van leugens, bedrog en moord langzaam zichtbaar. Vanaf dat moment gaat het snel met de schrikbarende wendingen en dienen de mannen hun meningsverschillen opzij te zetten om het eiland levend te kunnen verlaten.

Mad Dogs serie kijktip videoland

De spannende serie kent een cast van onder meer Michael Imperioli (The Sopranos), Romany Malco (Weeds), Ben Chaplin (Mad Dogs), Steve Zahn (The Perfect Getaway) en Billy Zane (Charmed).

In Nederland kunnen we de serie momenteel exclusief bekijken via streamingdienst Videoland. Liefhebbers van thrillers moeten Mad Dogs zeker op het to-watch lijstje zetten. Check de serie trouwens eens met jouw eigen vrienden, want in tijden van nood leer je vrienden immers pas echt kennen..

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram