Win 2x tickets en unieke merchandise voor nieuwe Baywatch bioscoopfilm!

Baywatch winactie bioscoop kaarten

Win 2x tickets en unieke merchandise voor nieuwe Baywatch bioscoopfilm!

Win bioscoopkaarten x2 en merchandise voor Baywatch. Bekijk direct de gloednieuwe trailer hieronder!

Vanaf donderdag 1 juni is Baywatch eindelijk te zien in de bioscoop en jij kunt gratis kaarten voor 2 & unieke merchandise winnen!

In de nieuwe actie-comedy (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

Verder zien we een cast met o.a. Kelly Rohrbach (C.J. Parker), Alexandra Daddario (Summer Quinn), Ilfenesh Hadera (Stephanie Holden), Priyanka Chopra (Victoria Leeds) en Jon Bass (Ronnie). Cameo’s van legendes David Hasselhoff en Pamela Anderson staan ook op het menu.

WINACTIE BAYWATCH

Baywatch winactie bioscoop kaarten

Win bioscoopkaarten voor 2 + unieke merchandise van de film!

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘BAYWATCHWIN’ om deel te nemen. Wie weet kun jij binnenkort gratis met iemand naar de nieuwe Baywatch film en ontvang je thuis gave merchandise, zoals een koeltas voor op het strand en een Baywatch bidon!

Geregisseerd door Seth Gordon (Horrible Bosses), draait de film vanaf 1 juni in de bioscoop.

www.facebook.com/BaywatchFilmNL

Post a Comment

#Volg ons op Instagram