Dit zijn de populairste mannenbladen van 2017

populairste mannenbladen 2017 - magazines voor heren 2018

Dit zijn de populairste mannenbladen van 2017

Een overzicht van de populairste mannenbladen en magazines voor heren van 2017.

populairste mannenbladen 2017 - magazines voor heren 2018
Mannenbladen. Er zijn er heel erg veel van en de onderwerpen variëren ook behoorlijk, aangezien mannen in verschillende dingen geïnteresseerd kunnen zijn. Denk aan bijvoorbeeld formule 1, voetbal, fitness en natuurlijk ook mooie vrouwen.

Als je een mannenblad uit wilt kiezen dan is dat voor jezelf heel eenvoudig te doen. Je weet immers zelf het beste wat voor onderwerpen bij je passen. Om je een beetje op weg te helpen kun je hieronder de populairste mannenbladen van 2017 zien.

De top mannenbladen van 2017

Mannen hebben nu eenmaal veel interesses. Veel mannen zijn gek op auto’s of voetbal, anderen hebben weer geheel andere interesses. Om het makkelijker te maken zetten we de top mannenbladen van 2017 graag voor je op een rij.

Vele interesses, genoeg variatie

Een heel erg populair mannenblad is, hoe kan het ook anders, de Playboy. En hoewel heel veel heren zeggen dat ze het voor de artikelen lezen, kijken ze uiteraard (liever) naar de dames. Voor goede artikelen en relevant nieuws kun je natuurlijk beter iets als een Telegraaf abonnement aanvragen, om maar even een voorbeeld te geven. Er zijn vele interesses, maar er is gelukkig ook genoeg variatie. Een ander zeer populair mannenblad in 2017 is Formule 1 Magazine. Dit komt natuurlijk door het grote succes van het enorme talent Max Verstappen, maar ook omdat mannen in hun DNA erg van snelheid houden.

Meer auto magazines

Het blad Top Gear, vernoemd naar het enorm populaire programma op de BBC, is nog zo’n populaire mannenblad, waarin informatie over de nieuwste auto’s en alle ontwikkelingen te lezen zijn. Het blad is zeer uitgebreid en geeft je een duidelijk overzicht over de nieuwste ontwikkelingen op autogebied.

Mannen vinden gezondheid ook zeer belangrijk

Wat voor de man ook heel belangrijk is, vooral de laatste jaren, is gezondheid. In het mannenblad Muscle & Fitness lees je bijvoorbeeld van alles over een gezonde levensstijl. Het blad laat je zien hoe je niet alleen een sterker, maar ook een gezonder en fitter lijf kunt krijgen. Dat is toch altijd mooi meegenomen.

Fashion mannenbladen ook populair in 2017

Mannen met stijl en inhoud lezen de Esquire. Dit blad richt zich op fashion voor mannen en daar zijn heel veel heren anno 2017 veel mee bezig. Vandaag de dag hebben niet alleen de vrouwen daar hun eigen bladen voor, maar ook wij heren hebben voldoende keuze. Stijl is voor mannen net zo belangrijk.

Voetbal nog steeds op nummer 1 populairste mannenbladen

Jawel, ook in 2017 is het bekende voetbalmagazine Voetbal International present en behoort het tot de populairste mannenbladen. De sport die alle vaders, soms tot ergernis van moeders de vrouw, iedere zondag met het bordje op schoot via Studio Sport bekijken, maar ook via het programma Voetbal Inside, wat voorheen door Voetbal International werd aangeboden. In ieder geval kun je dit blad het beste lezen als je op de hoogte wilt blijven van alle ins en outs op het gebied van deze razend populaire sport.

En zo zijn er nog veel meer ongelooflijk populaire mannenbladen die je in 2017 kunt lezen. Of je nu gek op fashion bent, het liefst de autosport volgt of andere informatie over auto’s wilt lezen, van voetbal houdt of iets geheel anders, dan kun je bij bovenstaande bladen zeker je ei kwijt. Maar er zijn ook nog andere populaire mannenbladen die je in 2017 kunt lezen, zoals:

Meer dan genoeg om je vrije tijd mee te besteden. Veel bladen zijn vandaag de dag ook handig online te lezen, dus je hoeft er niet eens meer de deur voor uit om de beste mannenbladen door te kunnen nemen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram