‘Deadpool’ TV-Serie van Donald Glover komt in 2018

Deadpool TV-Serie Donald Glover 2018

‘Deadpool’ TV-Serie van Donald Glover komt in 2018

Yes liefhebbers van Marvel’s ‘Deadpool’, er komt een Deadpool TV-Serie van de hand van Donald Glover. Zien we Ryan Reynolds terug?

Deadpool TV-Serie Donald Glover 2018

Terwijl we met smart wachten op Deadpool 2 – volgende zomer 1 juni 2018 in de bioscoop – kunnen fans zich opmaken voor meer actie van de geestelijk onstabiele huurling.

Er komt namelijk een 18+ geanimeerde comedy-serie rondom Deadpool. In samenwerking met Atlanta-createur Donald Glover a.k.a. Childish Gambino en Steven Glover, zal FXX de tv-serie voor volwassenen gaan opzetten.

“Deadpool, Donald en FX – de perfecte pasvorm voor de Merc with the Mouth!”, aldus Marvel TV chief Jeph Loeb. “We zijn blij dat onze relatie met FX, die met Legion is begonnen, verder gaat met wat zeker een baanbrekende show in volwassen animatie zal zijn.”

Deadpool TV-Serie Donald Glover 2018

FXX’s persbericht heeft niet gemeld wie het personage in de tv-serie zal invullen, maar Ryan Reynolds, die in de film schitterde, staat zeker op de radar van het netwerk om de vertolking op zich te nemen.

Tien afleveringen zullen in 2018 lanceren, met de officiële titel van de serie nog onbekend. Blijf op de hoogte voor updates en klik hier voor meer Deadpool.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram