Trailer: De officiële Blade Runner 2049 preview video

Blade Runner 2049 trailer bioscoop

Trailer: De officiële Blade Runner 2049 preview video

De nieuwe full-length voor de nieuwe Denis Villeneuve sci-fi thriller Blade Runner 2049 is hier.

De gloednieuwe trailer van de Denis Villeneuve follow-up van Ridley Scott’s sci-fi klassieker Blade Runner is hier. De clip bouwt verder op de donkere teaser die in december in premiere ging.

De video gaat dieper in op Ryan Gosling als LAPD agent K, evenals de terugkeer van Harrison Ford als Deckard. Daarnaast krijgen we ook de eerste glimp van het personage van Jared Leto, evenals Robin Wright’s rol.

Terwijl info rondom het plot van de film grotendeels achterwege blijft, lijkt Gosling’s K blijkbaar een lang begraven geheim bij zich te dragen. Een geheim dat het potentieel heeft om het laatste beetje samenleving in chaos te schoppen. Om deze reden is hij uiteindelijk op zoek naar Deckard, die vermist is sinds de gebeurtenissen van de originele Blade Runner.

Blade Runner 2049 verschijnt begin oktober in de bioscoop en heeft een cast met onder meer Harrison Ford, Ryan Gosling, Jared Leto, Dave Bautista en de Nederlandse actrices Sylvia Hoeks en Sallie Harmsen. Geregiseerd door Denis Villeneuve, wordt de film geproduceerd door Ridley Scott himself.

Blade Runner 2049 trailer bioscoop

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram