Interieur: Ferrari transformeert zijn cockpit stoel in bureaustoelen

Ferrari x Poltrona Fra Cockpit Desk Chair

Interieur: Ferrari transformeert zijn cockpit stoel in bureaustoelen

Ferrari en Poltrona Frau hebben de Ferrari Cockpit Desk Chair geïntroduceerd..

Ferrari x Poltrona Fra Cockpit Desk Chair

Ferrari heeft zijn prototypische bureaustoel een prachtige sportauto geïnspireerde revisie gegeven. Het resultaat in samenwerking met het Italiaanse Poltrona Frau is de Ferrari Cockpit Desk Chair.

Gebouwd ter ere van de Milaan Design Week, is de Cockpit Desk Chair precies dat wat je verwacht: een bureaustoel, die bedoeld is om te lijken op een ​​racekuip uit de stal van de Italiaanse autofabrikant.

Ontworpen door Ferarri’s eigen ontwerphoofd Flavio Manzoni, komt de stoel in twee versies: de President en de kleinere Executive. Beide modellen beschikken niet alleen over dezelfde bekleding die Ferrari in zijn auto’s gebruikt, maar hebben ook buitenvezel van koolstofvezel, terwijl de aluminiumbasis kenmerken heeft van de mechanismen die in een Ferrari-stuur worden gevonden.

Poltrona Frau algemeen directeur Nicola Coropulis zei het volgende:

“Het idee dat Ferrari ons voorstelde, was om de emoties die men voelt tijdens het rijden van een Ferrari-auto, te vertalen naar een stoel die geschikt zou zijn voor een werkomgeving. De keuze van de stoel was heel natuurlijk. We hebben vermeden om enkel wielen onder een Ferrari autostoel te zetten, en we hebben een object gemaakt dat uniek is op zichzelf.”

De Cockpit Desk Chair zal binnenkort beschikbaar zijn bij geselecteerde Poltrona Frau dealers en flagship stores wereldwijd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram