Giveaway: Emporium Festival 2017 in het teken van Sprookjes + Win Entreekaarten voor 2!

Emporium Festival 2017

Giveaway: Emporium Festival 2017 in het teken van Sprookjes + Win Entreekaarten voor 2!

Eind deze maand vindt het Emporium Festival 2017 plaats, dat volledig in het teken van sprookjes staat, en wij geven tickets weg!

In het kader van het festivalseizoen 2017 blikken wij vooruit naar een aantal van de mooiste festivals. Vandaag kijken een voorbeschouwing op Emporium 2017 en wij geven tickets voor 2 weg voor dit festival!

Voor de liefhebber van zomerse buitenfestivals is Emporium natuurlijk allang geen onbekende meer. Het Gelderse event op het schitterende terrein van De Berendonck in Wijchen gaat dit jaar zelfs zijn dertiende editie in.

Waar we afgelopen jaar konden genieten van het thema ‘Brasil’, zien we eind mei de Fairytales editie. Op zaterdag 27 mei om precies te zijn, komen de bekendste sprookjes en verhalen tot leven. Verdeeld over negen verschillende stages, biedt het jaarlijkse dance-festival – zoals we van ze gewend zijn – prachtig gedecoreerde podia en een magische sfeer.

Emporium Festival 2017

Schrik dit jaar niet als je van de urban stage naar het techno podium loopt of van de harstyle hoek naar house. Onderweg kun je namelijk niet alleen kastelen, elfjes en prinsessen tegenkomen, maar ook heksen, wolven en duistere tovenaars. De magische wereld van Emporium heeft qua muziekstijl trouwens ook voor ieder wat wils en de line-up is om de spreekwoordelijke vingers extra bij af te likken.

We zien bij mainstage ‘Doornroosje’ bijvoorbeeld namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Sebastian Ingrosso, Sam Feldt, Kris Kross Amsterdam en good old Sunnery James & Ryan Marciano. Bij andere stages kun je onder meer B-Frontliner, Broederliefde, Radical Redemption, Coone, Dyna, Cesqeaux en Angerfist tegenkomen. Wat dacht je trouwens van klassiekers als Paul Elstak, The Darkraver of Def Rhymz?

De volledige line-up met grootse artiesten op het gebied van urban, hardstyle, house, raw harstyle, freestyle en meer vind je hieronder.

Win 2x gratis Emporium Festival 2017 kaarten!

Omdat wij de beroerdste niet zijn en we het festivalseizoen knallend van start willen gaan, gaan wij een aantal tickets weggeven voor Emporium 2017!

Je kunt volgende week samen met jouw buddy of vrouwtje twee gratis kaarten winnen, door mee te doen met de giveaway via onze Instagram of Facebook page.

Stay tuned en houd onze social media in de gaten om mee te doen!

Algemene Info Emporium Festival 2017

Plaats: Wijchen
Locatie: De Berendonck
Tijd: 12:00 – 00:00
Prijs: €55
Leeftijd: 18+

Voor aanvullende info en tickets rondom het festival bezoek je Emporium.nl en Facebook.com/EmporiumFestival.

Bekijk hieronder de Official Aftermovie van Emporium 2016 om alvast in de sfeer te komen!

1 Reactie

  • Emiesophia Robert
    7 mei 2017

    Ik duim me suf die kaartjes zouden geweldig zijn in ons eigen standje lkkr los gaan

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram