Sneaker Scout: Wij namen de Kenzo Sonic sneaker onder de loep

Kenzo Sonic sneaker

Sneaker Scout: Wij namen de Kenzo Sonic sneaker onder de loep

Vandaag nemen we in een gloednieuwe Sneaker Scout de Kenzo Sonic sneaker in Black uitvoering onder de loep.

Kenzo Sonic sneaker

Af en toe is er een paar sneakers dat misschien wel te weinig aandacht heeft gekregen. Waar de sneaker hypes vaak beperkt blijven tot een aantal modellen, zijn er pareltjes die ontsnappen aan de spotlight.

Vandaag tonen wij zo’n sneaker parel die eigenlijk wel wat meer aandacht verdient. De fraai ogende Kenzo Sonic sneaker. Deze robuuste, doch gestroomlijnde schoen van het Franse modehuis hebben wij onlangs bemachtigd, omdat wij nieuwsgierig waren naar zijn pasvorm en ‘feel’.

Kenzo Sonic sneaker

Nu de sneaker hoogtij viert staan comfort en zodoende runners vaak centraal. De Kenzo Sonic sneaker heeft in zijn ontwerp wel iets weg van een runner en past qua uitstraling misschien wel tussen populaire sportsneakermodellen als de Air Huarache van Nike of de Tubular X van adidas, alhoewel de Sonic in tegenstelling tot de laatste geen high-top sneaker is.

Kenzo Sonic sneaker

De Sonic zelf heeft een technisch retro design met veters, een ronde neus, het bekende Kenzo logo op de hiel en neopreen mesh voor een sok-achtige fit.

De ‘embossed’ zool beschikt bovendien over groeven bij de voorvoeten, waardoor je met lopen extra grip en tractie hebt. Onze zwarte variant beschikt bovendien over een typische Kenzo patroon wat zorgt voor enig contrast.

Kenzo Sonic sneaker

Onze Kenzo Sonic Sneaker Black oogt weliswaar robuust, maar het gewicht bewijst dat het hier om een moderne schoen gaat waarbij hedendaagse technologie een rol heeft gespeeld. Ondanks zijn heerlijk lichte gewicht, heeft de schoen namelijk een zeer stevige ‘feel’ en power.

De nek en hals van de Sonic zijn uitstekend ondersteunend en de algehele pasvorm voelt goed. Het feit dat de sneaker licht van gewicht is, geeft de schoen wat ons betreft extra elan en zou de Kenzo Sonic eigenlijk tot een geduchte concurrent moeten maken binnen het lichtgewicht runner segment.

Kenzo Sonic sneaker

De Sonic sneaker van Kenzo is wat ons betreft een mooie optie voor sneaker liefhebbers die graag kiezen voor comfort en design, maar ook een voorliefde hebben voor high-end en premium labels.

Met een prijskaartje van 299 euro is de sneaker bovendien betaalbaar en via bijvoorbeeld Zalando heb je ‘m binnen 2-4 werkdagen gratis thuis geleverd!

Fotocredits: Mannenstyle.nl

Kenzo Sonic sneaker

Kenzo Sonic sneaker

Kenzo Sonic sneaker

Kenzo Sonic sneaker

Kenzo Sonic sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram