Win 2x tickets voor nieuwe Fast & Furious 8 bioscoopfilm!

Fast & Furious 8 winactie bioscoop

Win 2x tickets voor nieuwe Fast & Furious 8 bioscoopfilm!

Win bioscoopkaarten x2 en merchandise voor Fast & Furious 8. Bekijk direct de gloednieuwe F8 trailer hieronder!

Na het enorme succes van Fast & Furious 7 uit 2015, die uitgroeide tot één van de grootste films aller tijden, is hier de nieuwste aflevering in één van de meest populaire én langstlopende filmseries ooit: FAST & FURIOUS 8.

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren  in het ontketenen van wereldwijde chaos.. En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

In FAST & FURIOUS 8 wordt Vin Diesel bijgestaan door een terugkerende sterrencast die bestaat uit Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky en Kurt Russell. Ook Charlize Theron, Scott Eastwood en Helen Mirren hebben een belangrijke rol in deze spectaculaire nieuwe film.

De film is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight Outta Compton) en wederom geproduceerd door Neal H. Moritz, Michael Fottrell en Vin Diesel.

Fast & Furious 8 winactie bioscoopWINACTIE FAST & FURIOUS 8

Win bioscoopkaarten voor 2 + unieke merchandise van de film!

Check onze Instagram en Facebook om deel te nemen of stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘#F8 Winactie’. Wie weet kun jij binnenkort gratis met iemand naar de nieuwe Fast & Furious 8 film en ontvang je thuis gave merchandise, zoals een cap en T-shirt!

FAST & FURIOUS 8 draait vanaf 12 april 2017 in de bioscoop, ook in IMAX.

www.facebook.com/FastandFuriousNL
http://www.fastandfurious.nl/

Post a Comment

#Volg ons op Instagram