JAY Z’s nieuwe Ace champagne kost $850 per fles

Armand de Brignac Blanc de Noirs Assemblage Two

JAY Z’s nieuwe Ace champagne kost $850 per fles

De gloednieuwe Armand de Brignac ‘Blanc de Noirs Assemblage 2’ komt in beperkte oplage..

Armand de Brignac Blanc de Noirs Assemblage Two

Wie regelmatig een mooi feestje viert, bestelt frequent een flesje champagne. Een van de populairdere merken van de afgelopen jaren in de spotlight, is de ‘Ace of Spades’ champagne van JAY Z.

Ook na zijn geruchtmakende ruzie met Cristal mid-jaren 2000, is JAY Z’s band met de alcoholindustrie nog ijzersterk. In het najaar van 2014 werd aangekondigd dat ‘Jigga’ het merk Armand de Brignac voor $ 200 miljoen USD had verworven.

Nu heeft het champagne label een vervolg op zijn ‘regular sized’ A1 flessen onthuld. De nieuwe Blanc de Noirs Assemblage Two (A2) kost $ 850 per fles (de A1 gaat voor ongeveer $ 750) en slechts 2.333 flessen worden losgelaten op de markt.

Armand de Brignac Blanc de Noirs Assemblage Two

Champagne Armand de Brignac Blanc de Noirs Assemblage Two (A2), is vervaardigd met uitzonderlijk fruit afkomstig van enkel de beste Pinot Noir producerende dorpen uit de Champagne streek, met inbegrip van Bouzy, Verzenay, Chigny-les-Roses, Ludes en Rilly-la-Montagne. De volledige productie van 2.333 flessen was gereed op 20 juni 2016.

Elke fles van Armand de Brignac Blanc de Noirs A2 is gegraveerd met een uniek nummer (1 tot en met 2.333). Check meer info over de Armand de Brignac A2 hier en bestel snel jouw eigen exemplaar!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram