De must-have Global Street Style Trend regeert over herenkleding

De must-have Global Street Style Trend regeert over herenkleding

Deze grote herenkleding trends 2017 zijn hier. Maak kennis met de Global Street Style trend met nude kleuren, dons jacks, capuchons en retro kostuums!

Herenkleding street style trend 2017

Als man moet je zelf kunnen bepalen wat je draagt. Spreekt voor zich natuurlijk. Het is echter helemaal niet erg om sommige populaire mode hypes te volgen of je er in ieder geval door te laten inspireren. De herenkleding trend 2017 voor komend voorjaar die ons meer dan bevalt is de volgende: de Global Street Style Trend.

De Global Street Style trend is gebaseerd op vier grote en toonaangevende steden, namelijk New York, Parijs, Florence en Kopenhagen. Deze laatste twee verrassen je wellicht, maar Florence is één van de meest kunstzinnige steden ter wereld en Kopenhagen is thuishaven voor veel typische Scandinavische labels.

Binnen de vier steden zijn vier grote moderne trends te herkennen binnen herenkleding, die gezamenlijk de Global Street Style vormen. Ontdek de vier stijlen voor jezelf en check dadelijk maar eens welke van de vier jou allemaal aanspreken. En aangezien we jullie direct willen assisteren bij deze trends en bijbehorende kleding voor mannen, hebben we natuurlijk ook gelijk gekeken welke webshop inspeelt op de trend.

Het blijkt dat ze bij TOPMAN als eerste bewust in hun webstore inspelen op deze 2017 modetrend voor heren. Om het iets gemakkelijker te maken presenteren we vandaag een reeks van fraaie items – veel afgeprijsde kleding – binnen deze Global Street Style trend, die je erg zullen interesseren.

Welke smaak of stijl je ook hebt, de vier herenkleding trends binnen deze bewezen herenkleding trend 2017 is geschikt voor iedere garderobe, komt zowel in het weekend als doordeweeks van pas en is bovendien erg aantrekkelijk in prijs – en soms zelfs extra goedkoop in de SALE!

Nude Kleuren Trend

Herenkleding street style trend 2017 - nude kleuren

Alhoewel ‘nude’ tinten op zich veel zijn gezien in de afgelopen jaren – denk aan de Yeezy Season collecties en diens grote overlapping met natuurlijke kleuren – zien we het komende lente/zomer seizoen een Parijs vol met zachte huidskleurachtige tinten.

We zien verschillende nude tinten zoals roestig oranje, bruin en beige, waarmee behoorlijk wordt geëxperimenteerd in de Franse hoofdstad. Er wordt veel gemengd en met elkaar afgestemd om echte jaren ’70 outfits te creëren, wat typisch bij fashion forward past en meer directionele streetwear.

Bekijk en bestel hier uit de Nude Kleuren trend!

Street Style trend 2017 herenkleding

Street Style trend 2017 herenkleding

Street Style trend 2017 herenkleding

Donsjassen Trend (Puffer Jackets)

Herenkleding street style trend 2017 - donsjassen

De jaren ’90 was een nog altijd veelbesproken tijd voor herenkleding (zie parachute-broeken en ruimzittende pakken), maar een van de trends die deze periode wel heeft overleefd en weer veel te zien is in NYC is de zogeheten puffer jacket.

Dit ‘puffy’ donsjack is opgepikt door hip hop’s elite, zoals A$AP Rocky en Drake, evenals talloze ‘roadmen’ types. We worden dit voorjaar warm gehouden in stijl, dankzij de opvallende kleuren, de ruime ogende fitting en de weelderige voering van de puffer met de gewatteerde textuur.

Bekijk en bestel hier uit de Puffer Jackets trend!
street style trend 2017 herenkleding

street style trend 2017 herenkleding

street style trend 2017 herenkleding

Retro Kostuums (Throwback Tailoring)

Herenkleding street style trend 2017 - retro kostuums

Bij ‘street style’ denk je misschien direct aan vrijetijdskleding als joggingpakken, maar vergis je niet! In Italië dragen mannen soms pakken in plaats van joggers. Nee, je hoeft niet het pak van opa te vragen of je vaders’ oude pak aan te passen. Met retro kostuums gaat het niet alleen om een wat meer nostalgische uitvoering voor het oog, maar vooral ook de plek en het moment dat we een colbert of volledig kostuum dragen.

Gelukkig bewijzen ze in Florence dat er nog degelijk ruimte is voor de tijdloze snit tussen de opkomst van ‘leisure’ streetwear. Je denkt wellicht dat ze de verkeerde deur hebben gepakt als ze voetbal kijken in de kroeg, maar als ‘dress to impress’ voor jou geen vieze term is, dan is een double breasted jasje, vintage tweed en een blazer altijd de best mogelijke manier om indruk te maken.

Bekijk en bestel hier uit de Throwback Tailoring trend!

Street Style trend 2017 herenkleding

Street Style trend 2017 herenkleding

Street Style trend 2017 herenkleding

Waterproof Trend (Regenjassen & Capuchons)

Herenkleding street style trend 2017 - regenkleding

Vergis je niet. Alhoewel regen in ons land in feite een eeuwigdurende trend lijkt te zijn, is de stijl die bij veel regenbestendige kleding terug te zien is, wel degelijk een interessante. In Kopenhagen zien we een trend terug die inspeelt op typisch Nederlandse omstandigheden.

Simpel gesteld betekent het dat ze in de Deense stad kleding dragen die past bij het weer. Dus in plaats van leren jacks met grote sjaals en paraplu, draagt de Scandinaviër gestroomlijnde en minimaal regendichte kleding wanneer het daadwerkelijk regent. Het klinkt misschien gek, maar er wordt meer dan ooit gekeken naar de praktische kant. De specifieke regenkleding style is mooi meegenomen!

Bekijk en bestel hier uit de Waterproof trend!

Street Style trend 2017 herenkleding

Street Style trend 2017 herenkleding

Street Style trend 2017 herenkleding

TOPMAN GLobal Street Style Trend

Bovenstaande reeks met kleding uit de Global Street Style trend en herenkleding voorjaarstrends 2017 van TOPMAN geeft een mooie indruk van wat er dit voorjaar beschikbaar is. Veel items zijn in de sale en anderen niet, maar deze laatste zijn nog steeds erg aantrekkelijk in prijs..

Bekijk de volledige TOPMAN Global Street Style trend hier:

TOPMAN.com/global-street-style

Bekijk de megasale van TOPMAN hier: TOPMAN.COM/SALE

Let wel, het kan zijn de linkjes uit dit herenkleding wintertrend 2017 item te zijner tijd niet meer werken, omdat het product is uitverkocht of uit de collectie is gehaald. Laat je in dat geval inspireren en vind vergelijkbare herenkleding in TOPMAN’s webstore!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram