Nike voegt twee extra kleuren toe aan nieuwe reeks VaporMax’s

Nike Air VaporMax Blue Orbit

Nike voegt twee extra kleuren toe aan nieuwe reeks VaporMax’s

Nike heeft twee extra kleuren toegevoegd aan zijn Nike Air VaporMax assortiment!

Nike Air VaporMax nieuw

Jazeker, wederom Nike VaporMax nieuws. De verschrikkelijk populaire sneakers van ‘de Swoosh’ waren bij hun debuut razendsnel uitverkocht. Er is echter een nieuwe reeks kleuren op komst..

Gisteren werd bekend dat Nike maar liefst vier nieuwe kleuren zal introduceren voor zijn VaporMax model. Vandaag wordt dit viertal uitgebreid tot zes.

Nike Air VaporMax Blue Orbit

Er is allereerst een nieuw beeld van een ijzige “Blue Orbit” colorway onthuld. Met een Flyknit bovenzijde in een gewaagd elektrisch blauw, zien we hints van wit en grijs bovenop de full-length Air Unit. Hoewel er nog geen exacte releasedatum bekend is, verwachten we de sneakers rondom het zomerseizoen.

Nike Air VaporMax Blue Orbit

Nike Air VaporMax Triple White

“Triple White” heeft officieel zijn weg gevonden naar het Nike VaporMax model. De nieuwe VaporMax lijkt aanvankelijk beschikbaar te zijn voor vrouwen, maar komt ongetwijfeld ook gewoon voor de heren uit. Hij blijft overigens trouw aan zijn innovatieve esthetiek dankzij de VaporMax Air technologie en lichtgewicht Flyknit bovenzijde.

Er is geen officiële release datum voor de VaporMax Triple White, maar VaporMax fans kunnen de sneakers eerder vroeg dan laat verwachten binnen het Spring/Summer 2017 seizoen.

Nike Air VaporMax triple white

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram