‘Camo’ is (wederom) het meest opvallende patroon van het seizoen

Camouflage Herenkleding Trend 2017

‘Camo’ is (wederom) het meest opvallende patroon van het seizoen

Ook komend seizoen is camouflage trend groots binnen de herenkleding, alhoewel we de ‘camo’ print dit jaar wel iets anders benaderen..

Camouflage trend 2017 Herenkleding

Camouflage is een van die patronen die nooit echt weggaat – de trendy stijl borrelt een beetje onder het oppervlak van herenkleding, wachtend om elke paar seizoenen naar boven te komen. We presenteren de camouflage herenkleding trend 2017.

Wat maakt het zo anders dit jaar? In het kort, het is de manier waarop je het draagt. Terwijl er in de vorige seizoenen werd gefocust op het meer draagbaar maken van de afdruk in formele zin – een paar jaar geleden zagen we ‘camo’ mainstream gaan op pakken, dassen en paraplu’s – voor het Herfst/Winter 2017 seizoen gaan we veel meer naar een casual, high-end streetwear geori√ęnteerde richting.

Misschien is de camouflage look in feite meer een fenomeen dat een jaarlijkse update krijgt, dan echt een herenkledingtrend die komt en gaat. De militaire print blijft simpelweg iets dat iedere man nodig heeft in zijn garderobe; dit jaar ongetwijfeld versterkt als herenkledingtrend 2017 dankzij de kleur groen als ‘kleur van het jaar 2017’.

Terwijl het dragen van camouflage van top tot teen niet voor iedereen is weggelegd en we dit ‘an sich’ ook niet aanraden – tenzij je in militaire dienst zit – moet je er dit seizoen toch voor zorgen dat je minstens beschikt over een baseball cap, T-shirt of, onze persoonlijke favoriet, een zogeheten ‘field jacket’ met het camouflage patroon.

Word jij binnenkort ‘gezien’ in de camouflage trend 2017?

#caylerandsons #alldaydenim #tatts and #camo #menswear #exclusive #asos #jeans. #jackets #trend #fashion

Een bericht gedeeld door Brand Originals UK (@brandoriginals) op

Back home for the week. School? Check. Wasting my time online looking for these. yup. #sneakerhead #needtheseinmylife #camo @_adidas_stansmith_

Een bericht gedeeld door ūüĆćNoah Schnappūüé• (@noahschnapp) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram