Morgan Freeman bevestigt; Swinckels’ superior pilsener is een eerbetoon aan intuïtie!

Morgan Freeman Swinckels' superior pilsener

Morgan Freeman bevestigt; Swinckels’ superior pilsener is een eerbetoon aan intuïtie!

Swinckels’ superior pilsener is een waar eerbetoon aan intuïtie en topacteur Morgan Freeman onderkent dit..

Bierbrouwer Swinckels’, de sterkte kracht achter Bavaria, heeft Swinckels’ superior pilsener geïntroduceerd. Het premium pils maakt na tien jaar de stap van horeca naar retail.

De boodschap van Morgan Freeman in de nieuwe commercial van Swinckels’ is duidelijk; luister naar je ‘inner voice’. Doe dit net als de familie Swinkels toen ze Swinckels’ superior pilsener brouwden, het meest verfijnde pils in het reguliere pilsener-segment.

Het familiebedrijf Bavaria wordt al zeven generaties geleid door de familie Swinkels en de laatste generatie heeft als eerbetoon aan hun (voor)vaders een bijzonder bier gebrouwen; Swinckels’ superior pilsener. Naast de eeuwenoude familietraditie valt een sleutelwoord op, namelijk “intuïtie”.

Swinckels' superior pilsener morgan freeman

Al generaties lang wordt het bier gebrouwen zoals zij denken en voelen dat het moet, los van conventies, overdreven marktdenken of de waan van de dag. De bierbrouwer bundelde zijn krachten met wereldster Morgan Freeman ter ere van de introductie van Swinckels’ superior pilsener in het retailkanaal.

“Swinckels’ superior pilsener is een eerbetoon aan intuïtie. Onze inner voice. Met zijn unieke stemgeluid en sterke persoonlijkheid is Morgan Freeman de perfecte spokesperson om dit verhaal bij een breed publiek bekend te maken”, aldus Gijs Swinkels, Global Marketing Manager Swinckels.

Swinckels’ superior pilsener nu in de winkel

Met de ‘Inner voice’-campagne wordt Swinckels’ superior pilsener groots geïntroduceerd in het retailschap. Na tien jaar bouwen aan het premium merk in horeca – Swinckels’ is verkrijgbaar bij ruim 650 locaties, waaronder 15 procent van de Nederlandse sterrenrestaurants – kunnen wij als consument nu ook thuis genieten van het uitgesproken pilsener.

Swinckels’ is sinds deze week verkrijgbaar bij supermarkten door heel Nederland in 6-packs (€ 5,99) en 15-packs (€ 13,99). Daarnaast is er een giftpack (3 flesjes inclusief glas) verkrijgbaar voor slechts € 2,99.

Swinckels' superior pilsener morgan freeman

Swinckels’ superior pilsener op smaak

“Swinckels’ is geen speciaalbier, maar wel een heel speciaal bier”, aldus de familie Swinkels. Het moet het meest verfijnde pils in het reguliere pilsener-segment zijn met een onderscheidend, complex en verfrissend karakter. Een bijzonder pils voor een breed publiek.

Swinckels’ wordt gebrouwen in Lieshout met zuiver mineraalwater uit eigen bron en gist dat exclusief voor de familie wordt gekweekt. De blend van Cascade hop uit de Amerikaanse Yakima-vallei en Polaris hop uit de Hallertau regio in Duitsland geven Swinckels’ zijn unieke karakter: licht kruidig en fruitig met een verfijnde bitter en een mooie, zachte afronding.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram