Rolex onthult een unieke uitgave van zijn Oyster Perpetual Sea-Dweller

Rolex Oyster Perpetual Sea-Dweller Ref. 126600

Rolex onthult een unieke uitgave van zijn Oyster Perpetual Sea-Dweller

Bij Basel World heeft Rolex een geüpdate klassieker geïntroduceerd: Maak kennis met de Rolex Oyster Perpetual Sea-Dweller Ref. 126600!

Rolex Oyster Perpetual Sea-Dweller Ref. 126600

Met een zeer subtiele, klassieke esthetiek, heeft horlogemaker Rolex zijn nieuwste versie van de Sea-Dweller. Ref. 126.600 onthuld bij Basel World.

Met een selectie aan wijzigingen ten opzichte van het 1967 origineel, beschikt het horloge over een 43mm stalen kast, waarmee de Sea-Dweller dus de grootste ooit is in zijn soort.

Het horloge beschikt tevens over een platina gecoate uni-directional zwarte Cerachrom bezel en blauw verlichte uur markeringen en wijzers, terwijl een nieuw toegevoegde Cyclops ‘zoom’ biedt bij het venster dat de datum toont.

Tot slot is er gebruik gemaakt van het Rolex kaliber 3235 automatisch uurwerk en beschikt de Sea-Dweller Ref. 126600 over 70-uur gangreserve.

Waterdicht tot 1.220 meter diep en afgewerkt met een 904L stalen armband, zal deze Rolex Oyster Perpetual Sea-Dweller verkrijgbaar zijn bij geautoriseerde Rolex distributeurs Rolex ergens later dit jaar.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram