Dé nieuwe zwembroekentrends voor 2017

zwembroekentrends 2017 mannen

Dé nieuwe zwembroekentrends voor 2017

De nieuwe zwembroekentrends 2017 voor mannen op een rij!

zwembroekentrends 2017 mannen

Ook al is het buiten nog veel te koud om aan het strand te denken, de zwembroekentrends voor 2017 zijn alweer aan de horizon. Wat nuttige info over deze nieuwe swimshort trends voor 2017!

Dat badmode een steeds belangrijke plek in de fashionindustrie inneemt, is wel te zien aan de vele modeshows met badkleding en grote merken die badmode ontwerpen. Jaarlijks zie je op het strand bepaalde zwembroeken populair zijn, zoals we afgelopen zomer veel felle neonkleuren zagen. Om er zeker van te zijn dat je er deze zomer bijloopt zoals het hoort, hier alle zwembroekentrends 2017 op een rij.
Kort

De belangrijkste trend van 2017 is het model van de zwembroek. Jarenlang hebben we in de zogeheten Surfers short gelopen. Deze lange, wijde zwembroek maakt plaats voor de korte, wijde zwembroek. In plaats van een zwembroek tot je knieën, valt de zwemshort nu tot op de helft van je bovenbeen of korter. Weg met alle witte bovenbenen dus.

zwembroekentrends 2017

Grote merken

Merken mogen gezien worden. In plaats van een klein logootje aan de zijkant, is het in 2017 zo dat je het merk duidelijk mag laten zien. Deze trend zie je in 2017 ook bij kleding terugkomen. Denk aan een groot logo in het midden of de naam van het merk gedrukt over de gehele zwembroek. Natuurlijk is niet ieder merk het waard om groot op je zwembroek te dragen. Merken als Lacoste, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Nike of Adidas zijn vrij safe.

zwembroekentrends 2017

Army Green

De kleur Army Green zagen we in 2016 al langzaam opkomen. In 2017 is het één van de meest populaire kleuren in de fashion industrie. Army Green (legergroen) is een stoere basiskleur die ook op het strand goed zal staan. Een zwembroek in de kleur Army Green is dus absoluut een verplicht item voor de komende zomer.

zwembroekentrends 2017

Grappige opdruk

Neem je zwembroek niet al te serieus. Steeds meer merken en warenhuizen verkopen zwembroeken met ‘grappige’ afbeeldingen of teksten. Met andere woorden, in 2017 hoeven we onze zwembroeken niet meer al te serieus te nemen. Vaak heb je voor een zomerseizoen wel meerdere zwembroeken. Hiervan mag er dus best één grappige tussen zitten.

zwembroekentrends 2017

Fluoriserende kleuren

Fluoriserende kleuren zijn al een aantal jaren populair, maar ook in 2017 weer een trend. Zowel de kleuren groen, geel als roze zijn hip. Waarom fluoriserende kleuren al zo lang meegaan? Alle soorten badmode bestaan vaak uit felle kleuren, daarnaast staan fluoriserende kleuren gewoon erg goed bij een zongebruinde huid.

Dit gastartikel is geschreven door Amber Schutte van Dresscode.nl.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram