Dagje toeren met een mooie wagen kan heel makkelijk (Tip)

luxe auto huren online

Dagje toeren met een mooie wagen kan heel makkelijk (Tip)

Gun jezelf een mooie trip of rit met een mooie huurauto. Tegenwoordig kun je al voor een dag een luxe auto huren..

luxe auto huren online

Of je nu wel of niet gek bent op auto`s, een rondje toeren in een dikke bak is altijd goed. Maar hoe dikker de bak, hoe duurder hij is. Kun je er zelf één betalen, dan moet je hem ook nog onderhouden. Hoe exclusiever de auto, hoe duurder dat onderhouden wordt.

Om je toch af en toe eens de koning te rijk te voelen, kun je ook een auto huren. Misschien om je vrouwtje te verrassen, of je vrienden jaloers te maken. Verhuurbedrijven zoals Huren.nl bieden je de mogelijkheid om betaalbaar in een luxe auto te rijden. We noemen er een paar.

Tesla Model S auto huren

Een elektrische auto klinkt suf maar een Tesla is dat zeker niet. Het ‘instapmodel’ met typenummer 60 is een volledig elektrische auto, die in 5,8 seconden van 0 naar 100 km/h raast. Er is ook een versie, met typeaanduiding P100D, die dit binnen 2,7 seconden redt. Als je een Tesla huurt weet je zeker dat je indruk maakt. Het uiterlijk van de auto is prachtig en modern afgewerkt en dit geldt ook voor het interieur. Of je er van houdt of niet, het centrale touchscreen is ook een echte ‘eye-catcher’. De sensatie van het elektrisch rijden wordt met deze prestaties pas echt indrukwekkend.

Westfield Sport Turbo auto huren

Westfield is een Britse autofabrikant. Zij leveren enkele sportieve modellen op basis van een Lotus. Het Sport Turbo model is een in de fabriek vervaardigd model. Uitgevoerd met een 196 pk sterke Opel Speedster motor, is de ervaring fenomenaal. Door het lage gewicht is hij idioot snel en met de open cockpit kun je met de wind in je haren, deze snelheid zelf meemaken. Als je toch indruk wil maken en snelheid wilt meemaken, huur dan een Westfield. Het is een rijbeleving van een hele andere orde dan de andere luxe bolides.

Hummer H2 auto huren

Het automerk Hummer is vooral bekend om zijn ruige 4×4 modellen voor het leger. Deze enorme bakbeesten in camouflagekleuren komen in vrijwel iedere moderne oorlogsfilm voor. Om de commerciële markt te veroveren zijn er enkele modellen als luxe terreinauto uitgebracht. De H2 is speciaal voor consumenten ontworpen. De eerdere H1 was een modificatie op de legerauto. Het geluid van de dikke 6-liter V8 en de forse afmetingen zorgen voor veel bekijks. Als je echt indruk wil maken op je vrienden dan is dit een lekkere foute bak.

Range Rover auto huren

Het summum van luxe terreinwagens zijn al decennialang de Range Rovers van het merk Land Rover. Deze luxe terreinwagen is ondanks zijn achtergrond, een fantastische rijdersauto. Zeker de Sport uitvoering is een absolute kilometervreter zonder zo enorm in omvang over te komen als de standaard Range Rover. Als je bijvoorbeeld een weekendje weggaat dan is het heerlijk om ook eens de beleving van een luxe auto te ervaren. De Range Rover is ruim van binnen waardoor je er prima een lange afstand in kunt afleggen.

 

Een exclusieve auto huren maakt het rijden in een dikke bak voor vrijwel iedereen haalbaar, al is het maar voor even. Wil je een keer goed voor de dag komen of genieten van een luxe bolide, dit kan!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram