De high-end luxury snapbacks van SHF Design zijn een zomer 2017 must-have

SHF Design Luxury Collection snapbacks

De high-end luxury snapbacks van SHF Design zijn een zomer 2017 must-have

Balancerend op de grens van streetwear en high-end fashion zijn de luxe SHF Design snapbacks uit de Luxury Collection dé must-have caps van deze zomer 2017..

SHF Design Luxury Collection snapbacks

Snapbacks zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Of we nu naar de club gaan of naar een voetbalwedstrijd, de trendy cap zien we overal. Het Nederlandse high-end fashion label SHF Design heeft nu iets nieuws voor ons..

In 2014 lanceerde SHF Design haar eerste baseball cap voor de zogeheten basic line. Deze caps vonden gretig aftrek onder liefhebbers van fashion, profvoetballers en DJ’s, en zodoende lagen de ontwerpen binnen ‘no time’ bij gerenommeerde fashion stores. Nu is SHF Design terug en maakt ze haar naam als high-end fashion label meer dan waar.

Het Amsterdamse merk heeft de afgelopen jaren rustig de markt bestudeerd en heeft nu de ontbrekende schakel geïntroduceerd met de nieuwe luxury snapbacks uit de Luxury Collection, die we ondertussen in de winkel zien liggen tussen merken als Givenchy, Balmain, Valentino en Philipp Plein.

SHF Design’s petten onderscheiden zich allereerst door de hoge kwaliteit en het fraaie design. De high streetwear caps uit de zogenaamde Luxury Collection brengen ons topkwaliteit met de luxury feel die we normaal eigenlijk bij sneakers ervaren. In dit kader zijn de ‘classy’ SHF Design snapbacks dan ook perfect in combinatie met mooie designer jeans en sneakers van dezelfde kwaliteit.

SHF Design Luxury Collection snapbacks

Bedoeld voor de jonge fashionable man die van luxe en kwaliteit houdt, heeft het label zijn thuisbasis tegenwoordig in Italië. In dit mekka van designer fashion worden de beste materialen en stoffen uitgezocht, waarna de snapbacks met de hand worden gemaakt. Wat dacht je van hagedis of python gecombineerd met boterzachte geitsuède en lamsnappa? Alleen het beste voor op je hoofd lijkt SHF Design te zeggen.

SHF Design Luxury Collection snapbacksDat details allesbepalend zijn zien we terug in de binnenzijde. De caps hebben namelijk een uniek en kenmerkend baroque design aan de binnenkant en krijgen pas het SHF label opgedrukt als het product naar tevredenheid is afgerond. O, de rits die wordt gebruikt in de caps is een custom made Excella rits – ja, die rits die standaard wordt gebruikt door Louis Vuitton bij zijn tassen.

De SHF Design Luxury Collection snapbacks zijn sinds kort verkrijgbaar voor 300 EURO per stuk, maar let op, om de uniciteit te waarborgen liggen de caps in gelimiteerde oplage in de winkel. Je vindt de exclusieve snapbacks nu bij Didato (Amsterdam), Credo (Den Haag), De Rode Loper (Rotterdam) en The Wardrobe (Haarlem).

Voor welke uitvoering ga jij?

SHF Design Luxury Collection snapbacks

SHF Design Luxury Collection snapbacks

Over SHF Design

SHF Design is een jong luxe baseball cap label uit Amsterdam. In 2012 aanvankelijk opgezet als ’tailor made service’, is SHF Design momenteel een volwaardig en snel groeiend high-end label voor de fashionable man met een voorkeur voor kwaliteit en exclusiviteit. “Streetwear meets high-end fashion”, aldus oprichtster Sanne Feiken.

1 Reactie

  • Kj
    15 maart 2017

    Gaaf

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram