Watch This: Maak kennis met de klassieke elegantie van Bonvier

Watch This: Maak kennis met de klassieke elegantie van Bonvier

In ‘Watch This’ maken we kennis met nieuwe en relatief onbekende horlogemerken. Vandaag bekijk we de Italiaanse, klassieke elegantie van Bonvier Watches.

Bonvier watches horloge review

Alhoewel ‘Bonvier’ wellicht klinkt als een Franse naam, gaat het met Bonvier Watches om een Italiaanse horlogemaker, iets dat we in het design fraai terugzien.

Bonvier verkoopt horloges met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zo blijkt als je het horloge omdoet. Zijn elegantie, klassieke en minimalistische design maken het horloge bovendien geschikt voor formele en informele gelegenheden.

Het Italiaanse horlogemerk komt oorspronkelijk uit Rome en heeft sinds hun start getracht luxe te bieden voor een betaalbare prijs. Als we de webshop bekijken dan zien we dat dit goed is gelukt.

Bonvier watches horloge review

Momenteel zijn er twee modellen, onderverdeeld in 16 varianten. We zien enerzijds het ‘Classic’ model met een 40 mm kast en beschikbaar in acht verschillende uitvoeringen met leren bandje. Verkrijgbaar in onder andere Gold, Blue Silver en White Gold, kost dit klokje slechts 149 EUR.

Anderzijds is er het ‘Navona’ model, welke ook beschikbaar is in maar liefst 8 varianten. Met een lederen bandje in zwart of bruin en met een 41 mm kast, is dit horloge beschikbaar in kleuren als Black Gold, Silver en Blue Gold. Evenals de ‘Classic’ geleverd in een exclusieve box met handleiding en garantieschrift, heb je dit stijlvolle horloge al voor 159 EUR.

Bonvier watches horloge review

Het design van de Bonvier klokjes is geïnspireerd door klassieke horloges, maar heeft een moderne blik op minimalisme, simpliciteit en aandacht voor detail.

De Bonvier Watches worden in-house ontworpen en zijn voorzien van een betrouwbaar en precies Zwitsers of Japans uurwerk. We zien namelijk een Seiko VD78 Quartz bij de ‘Navona’ en een Miyota 2035 Quartz bij de ‘Classic’.

Jouw Bonvier Navona of Bonvier Classic horloge bestel je nu via de webshop!

Stay tuned voor meer nieuwe en relatief onbekende horlogemerken uit heel de wereld in onze ‘Watch This’ rubriek!

Bonvier watches horloge review

Bonvier watches horloge review

Bonvier watches horloge review

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram