Trailer: Eerste beelden Netflix-film Sand Castle door de regisseur van Narcos

Sand Castle NEtflix trailer

Trailer: Eerste beelden Netflix-film Sand Castle door de regisseur van Narcos

Netflix heeft de eerste trailer voor het komende militaire drama Sand Castle gedeeld.

Gebaseerd op ware gebeurtenissen die zich afspeelden in de periode van Irak-oorlog in 2003, heeft Sand Castle een sterke cast.

We zien onder meer acteurs Henry Cavill, Nicholas Hoult, Logan Marshall-Green en Glen Powell. De oorlogsfilm van de streamingdienst is geregisseerd door Fernando Coimbra, verantwoordelijk voor de hitserie Narcos.

De film speelt zich af aan het begin van de tweede Golfoorlog in Irak medio 2003 en volgt een groep van vier Amerikaanse soldaten, waaronder soldaat Matt Ocre (Hoult). Zij ontdekken de horror en het gevaar dat de ontketende oorlog met zich meebrengt ‘on the ground’. Tijdens hun missie moeten wij overleven in de lokale straten en tussen de ‘locals’.

Persoonlijk zijn we benieuwd of de film een kritisch en realistisch beeld kan schetsen van de gebeurtenissen, zonder zwart-wit de Irakezen en/of moslims simplistisch neer te zetten als ‘bad guys’. We weten immers vandaag de dag heel goed dat de oorlog in Irak een andere achtergrond kent dan de Amerikaanse overheid (lees: Bush-administratie) velen heeft doen geloven.

Check de trailer van de nieuwe Netflix-originals film bovenaan en verwacht Sand Castle 21 april op je Netflix-app.

Sand Castle NEtflix trailer

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram