Droomhuis: Tour door deze luxe villa op een privé-eiland

Droomhuis: Tour door deze luxe villa op een privé-eiland

Vandaag nemen we een tour door een schitterende luxe villa op een privé-eiland!

 

Architectuur label Superhouse, gecreëerd door Magnus Ström, heeft als doel het creëren van 30 van de meest bijzondere huizen ooit gemaakt voor de superrijken.

Het merk is van plan om slechts 30 in totaal te maken, om te benadrukken dat het bezit van een Superhouse een luxe element is, met elk huis dat zijn eigen nummer discreet ergens heeft gegraveerd.

Het Superhouse in kwestie, S 00/30, is gelegen in een privébaai op een niet nader genoemd mediterraans eiland en is toegankelijk langs een kronkelende weg door een bergachtige omgeving, of via helikopter voor een snelle transfer naar het vasteland.

Het concept is simpel: twee L-vormige stenen muren wiegen het huis en binnen deze muren zijn er twee verschillende hout volumes met gescheiden functies.

Het is het soort huis dat je zou verwacht voor Tony Stark, met zijn blik op de oceaan, afgezonderd van enig teken van leven en een perfect lokkertje voor luxe woningzoekenden.

 

Droomhuis

In onze Droomhuis rubriek genieten we van design, wooninspiratie, architectuur, interieur uit binnen- en buitenland. Alles dat met wonen te maken heeft komt voorbij, van luxe villa’s tot design meubels & van lofts tot slimme oplossingen.

Tips? Mail ons op info@mannenstyle.nl onder ‘Droomhuis’!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram